Naslovnica

Novosti


Održano online nastupno predavanje


U srijedu, 8. srpnja 2020. održano je nastupno predavanje dr. sc. Ivane Jovanović, pristupnice za izbor u znanstveno – nastavno zvanje docenta, na temu “Uloga ravnatelja u unapređenju nastavnog procesa u školi” pred povjerenstvom u sastavu: dr. sc. Branko Rafajac, prof. emeritus – predsjednik povjerenstva, prof. dr. sc. Anita Zovko, član i doc. dr. sc. Anita Lukenda, član.

Nastupno predavanje održano je online putem Google Meet-a, i u učionici 1 - 4 uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i socijalne distance.
Predsjednik povjerenstva, prof. Rafajac iskazao je zadovoljstvo izvedbom i organizacijom online nastupnog predavanja, te dodao kako je predavanje bilo sadržajno, odgovaralo je tematici, te je utemeljeno na informacijama potkrijepljenim znanstvenim referencama.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 09 Srpanj 2020 13:36

Odluka


Odluku o nastupnom predavanju možete provjeriti ovdje.

Ostalo Opširnije
  • Utorak, 07 Srpanj 2020 14:09

Prijave i upis na dislocirani studij u Orašju


Informacije o prijavama i upisima na dislociranim studijima u Orašju možete vidjeti ovdje.

Ostalo Opširnije
  • Utorak, 07 Srpanj 2020 09:50

Obavijest o održavanju nastupnog predavanja


Dr. sc. Ivana Jovanović, pristupnica za izbor u znanstveno – nastavno zvanje docenta, na  znanstveno područje društvene znanosti, znanstveno polje pedagogija, znanstvena grana didaktika, održat će nastupno predavanje 8. srpnja 2020. godine s početkom u 11:00 sati na temu “Uloga ravnatelja u unapređenju nastavnog procesa u školi”  online putem Google Meet-a (link za pristup: https://meet.google.com/dec-tzaj-cwd) i u učionici 1 - 4 uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i socijalne distance.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 06 Srpanj 2020 11:26

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio plaćanje putem interneta


Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio je plaćanje troškova razredbenog postupka putem interneta.

Od danas svi kandidati za upis mogu platiti troškove razredbenog postupka putem interneta iz udobnosti svojeg doma (VISA, Mastercard, Maestro).

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice upisi.fpmoz.sum.ba/prijava/.

Ovo je najbrži i najsigurniji način plaćanja zbog toga što je prijava omogućena za one osobe koje su fizički udaljene (uključujući i Republiku Hrvatsku).

Sve detalje o upisu pročitajte na upisi.fpmoz.sum.ba.

Upisi traju do 11. srpnja 2020. godine, a razredbeni postupak će se održati u razdoblju od 13. do 18. srpnja 2020. godine.

 

 mastercard  visa

 

Službeno Opširnije
  • Petak, 03 Srpanj 2020 14:00

Na FPMOZ-u održan seminar u okviru programa Teacher


U okviru ERASMUS+  projekta TEACHER  održan je seminar za usavršavanje nastavnog osoblja  vezano za kompetencije budućih odgojitelja.

U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je seminar o kompetencijama budućih odgojitelja. Kompetencije su prezentirane kroz tri područja: osobno, profesionalno i socio-komunikacijsko. Doc. dr. sc. Katarina Šimić, održala je prezentaciju o kompetencijama za osobno i profesionalno područje  koje su podijeljene na generičke i specifične kompetencije.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 02 Srpanj 2020 17:05
Studomat
ISS
ISS