Naslovnica

Novosti


Svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti


Na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru bit će održano svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti 6. prosinca (petak) u 12.45 sati u učionici 119. Učionica je opremljena novom didaktičkom opremom u skladu sa STEM standardima u sklopu projekta Enable BiH.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 05 Prosinac 2019 15:00

Studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom


U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPOMOZ-a imali su svoj INFO pult u Mepas Mallu na kojem su se posjetitelji mogli informirati o osobama s invaliditetom i području rada edukacijskih rehabilitatora te sudjelovati u simulacijskim radionicama. Tom prigodom predstavili su didaktičke materijale nastale u dosadašnjem radu studenata, kao i vrijedna komunikacijska pomagala.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 03 Prosinac 2019 22:04

Studenti edukacijske rehabilitacije organizirali predavanje povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom


U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a organizirali su predavanje na ovu temu.

Na predavanju organiziranom za sve studente, profesore i posjetitelje govorili su prof. dr. sc. Lelia Kiš-Glavaš na temu „Što nam kažu studenti s invaliditetom“ i studentica druge godine diplomskog studija Lora Jukić na temu „Mentalno zdravlje osoba s invaliditetom“.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 03 Prosinac 2019 22:01

„Srebrna plaketa“ za mostarske studente


Studij glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru unazad nekoliko godina ima plodnu suradnju sa Glazbenom mladeži Splita na promoviranju glazbene umjetnosti i promicanju zborskog pjevanja. Na ovogodišnjem 23. međunarodnom zborskom festivalu „Cro Patria“ u Splitu koji je trajao  od 29. 11. do 1. 12. 2019. godine, Mješoviti zbor Studija glazbene umjetnosti FPMOZ-a uspješno je predstavio grad Mostar i mostarsko Sveučilište.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 15:17

MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA INVALIDITETOM


Program započinje u utorak, 3. prosinca 2019. godine, predavanjem prof. dr. sc. Lelie Kiš-Glavaš na temu „Što nam kažu studenti s invaliditetom“ i studentice druge godine diplomskog studija Lore Jukić na temu „Mentalno zdravlje osoba s invaliditetom“, u amfiteatru Ekonomskog fakulteta na kampusu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 16:30 sati. Nakon predavanja, o svom iskustvu studiranja na Sveučilištu u Mostaru govorit će i sami studenti s invaliditetom.

Događanja Opširnije
  • Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 13:28

VIRTUALNA STVARNOST U VIOLETI


Programirate?

Zanima Vas tehnologija budućnosti?

Želite te iskusiti nadolazeće tehnologije?

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 11:17
Studomat
ISS