Naslovnica

Novosti


Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi u srijedu i četvrtak, 1. i 2. studenog 2017. godine.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 31 Listopad 2017 13:02

Postani član udruge Switch


Switch je udruga studenata koja želi poboljšati znanje i vještine studenata na području informatike i tehnike. Možete učiti zajedno s nama, razmjenjivati iskustva, koristiti sve materijale i sudjelovati na svim događajima koje udruga organizira. Naglasak se stavlja na informacijske tehnologije, međutim,suradnja sa studentima drugih smjerova i fakulteta je više nego poželjna.

Ostalo Opširnije
  • Petak, 27 Listopad 2017 09:56

Učiteljski fakultet iz Zagreba dodijelio zahvalnicu dekanu Vasilju


Danas je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak između FPMOZ-a i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima dugu tradiciju obrazovanja odgojitelja predškolske djece i učitelja primarnoga obrazovanja. Učiteljski fakultet kao sljednik Više pedagoške škole u Zagrebu, Visoke pedagoške škole, Više pedagoške škole, Pedagoške akademije, Filozofskoga fakulteta - Pedagogijske znanosti i Učiteljske akademije, kao sastavnica Sveučilišta u Zagrebu osnovan je pod tim imenom 2. veljače 2006. godine.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:49

Održan radni sastanak sa Edukacijsko -rehabilitacijskim fakultetom


Jučer je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i  Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sastanku su nazočili dekanica Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta prof.dr.sc.Snježana Sekušak - Galešev, prodekan za studije i studente, doc.dr.sc.Ante Bilić- Prcić i koordinatorica za suradnju sa FPMOZ  prof.dr.sc.Rea Fulgosi Masnjak.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:47

Prva klauzura Sveučilišta u Mostaru: Početak (nastavak) integracije temelj je nove strategije Sveučilišta


U Masnoj Luci na Blidinju održana je prva klauzura Sveučilišta u Mostaru čiji je začetnik rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić. Na klauzuri su sudjelovali Upravno vijeće i Uprava Sveučilišta na čelu s rektorom, članovi Senata, prodekani, predstavnici vlasti iz županija osnivača Sveučilišta u Mostaru i predstavnici studenata. 

Klauzuru je uvodnim izlaganjem «Izazovi, mogućnosti i perspektiva razvoja Sveučilišta u Mostaru» otvorio rektor prof. dr. Zoran Tomić. Naglasio je važnost ovakvog okupljanja koje ima za cilj analizirati stanje na Sveučilištu s naglaskom na promjene koje trebaju osigurati razvoj „sveučilišta budućnosti“, tj. perspektivu Sveučilišta u Mostaru u narednih 50 godina. 

Događanja Opširnije
  • Subota, 21 Listopad 2017 12:14

Posjet vodstva Sveučilišta u Mostaru FPMOZ-u


Vodstvo Sveučilišta u Mostaru na čelu sa rektorom prof. dr. sc. Zoranom Tomićem posjetilo je protekli tjedan Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, a u sklopu posjeta organiziran je radni sastanak s dekanom prof. dr. sc. Mariom Vasiljem i upravom Fakulteta.

Na radnom sastanku istaknuta je važnost provedbe integracije na Sveučilištu u Mostaru te su izneseni stavovi i viđenje daljnjeg razvoja Fakulteta i Sveučilišta u cjelini. Poseban naglasak stavljen je na važnost međunarodne suradnje i provedbe projekata. 

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 19 Listopad 2017 15:12
Studomat
ISS
ISS