FPMOZ upisi

Naslovnica

Novosti


Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno sveučilišnom kalendaru povodom uskrsnih blagdana Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi od 1. travnja do 5. travnja 2021. godine.  

Fakultet s redovitim radom nastavlja u utorak, 6. travnja 2021. godine.

Svim studentima i djelatnicima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 30 Ožujak 2021 12:29

Održani izbori za dekana na FPMOZ-u


Prof. dr.sc. Marin Ćorluka izabran je za dekana Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru za novo mandatno razdoblje.

S 28 glasova profesor Ćorluka osvojio je četverogodišnji mandat ispred protukandidata Mirjane Milićević koja je imala 14 i Svjetlane Stanić Koštroman koja je dobila 11 glasova. Dva glasa su bila nevažeća.

 

Službeno Opširnije
  • Subota, 20 Ožujak 2021 14:25

Daniel Vasić o Smart Campusu, prvom ovakvom projektu u BiH: „Od početka smo uključili i studente, sustav se intenzivno nadograđuje“


Sveučilište u Mostaru prva je visokoobrazovna institucija u Bosni i Hercegovini koja je izgradila i u svoj kampus postavila projekt Smart Campus. Unatoč pandemiji korona virusa, sveučilišni tim ispred Centra za informacijske tehnologije SUM-a već dvije godine intenzivno radi na implementaciji i nadogradnji pametnog sustava, što je od izrazite važnosti za IT infrastrukturu koja je u današnjem, modernom svijetu sve više zastupljena. Daniel Vasić voditelj je projekta Smart Campus i za SUM Sovu je otkrio kako je sve počelo i na kojim se sustavima trenutno radi.  

Ostalo Opširnije
  • Petak, 12 Ožujak 2021 18:45

CRDF Hackathon


CRDF Global je neovisna neprofitna organizacija koja u 2021. godini planira  provesti virtualne hackathone  za studente i praktičare cyber sigurnosti u šest balkanskih zemalja, uključujući Srbiju, BiH, Crnu Goru, Albaniju, Kosovo i Makedoniju.
Ostalo Opširnije
  • Srijeda, 10 Ožujak 2021 10:15

Prilika za studente


Studentska organizacija BEST Mostar organizira HackAtHome, natjecanje za srednjoškolce završnih razreda i studente sa područja cijele Bosne i Hercegovine. Natjecanje će se održati putem Zoom platforme 19.03. - 27.03.2021. 

Ostalo Opširnije
  • Srijeda, 10 Ožujak 2021 08:35

Nastupno predavanje dr.sc. Jelene Putice


Odluku o nastupnom predavanju dr.sc. Jelene Putice možete pogledati ovdje.

Ostalo Opširnije
  • Srijeda, 03 Ožujak 2021 14:45
 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa