FPMOZ upisi

Naslovnica

Novosti


Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine u petak, 25. studenog 2016.g. Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi. Fakultet neće raditi ni u subotu, 26. studenog 2016.g.

Službeno Opširnije
  • Srijeda, 23 Studeni 2016 13:14

Udruga Switch - Upis novih članova


Informatičko - tehnička udruga Switch vrši upis novih članova. Upis je otvoren kroz čitavu akademsku godinu. Uz studente FPMOZ-a, upisima mogu pristupiti i studenti drugih fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Novosti Opširnije
  • Nedjelja, 20 Studeni 2016 18:13

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno kalendaru Sveučilišta u Mostaru Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi u petak, 18.studenog 2016.g. Fakultet neće raditi ni u subotu, 19. studenog 2016.g.

Službeno Opširnije
  • Srijeda, 16 Studeni 2016 14:55

Svečana promocija studenata - Orašje


Promocija prvostupnika i magistara struke Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru koji su završili studij na dislociranom studiju u Orašju biti će održana u petak, 09. prosinca 2016. godine u 18:00 sati u amfiteatru školskoga centra fra Martina Nedića . Svi diplomanti su dužni doći do 17:00 sati zbog protokola.

Novosti Opširnije
  • Utorak, 15 Studeni 2016 14:02

Završen 2. po redu kulturno znanstveni događaj ''Jesen na FPMOZ u''


Izložbom i koncertom prigodno završen 2. po redu kulturno znanstveni događaj "Jesen na FPMOZ u"

Novosti Opširnije
  • Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 20:22

Početak škole programiranja


Informatičko-tehnička udruga Switch na FPMOZ-u je organizirala besplatnu školu osnova programiranja za sve studente Sveučilišta u Mostaru.

Na školu se prijavilo 90 studenata. Najveći broj studenata je s FPMOZ-a, odnosno sa studija Informatike, ali je bio veliki odaziv i studenata s drugih fakulteta (FSR, Farmaceutski, Ekonomski, Pravni, Filozofski fakultet).

Prvo predavanje članovi udruge su održali u utorak 8.11. kada su polaznike upoznali s planom i programom škole programiranja, kao i s ustrojem same udruge. Polaznike su također pozdravili i asistenti s odjela Informatike.

Udruga je školu organizirala kako bi svoje znanje podijelila s drugim studentima, omogućila studentima da uče jedni od drugih i razmjenjuju iskustva. Cilj predavača je da nakon odslušanih predavanja studenti imaju dovoljno znanja za samostalan napredak u svijetu programiranja, jer je to jedna od najtraženijih vještina danas. Kroz cijelo predavanje naglasak će biti na praktičnom radu u programskom jeziku Python.

Predavanja će se na jednostavan i pristupačan način održavati svake srijede do kraja zimskog semestra.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 10:19
 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa