Naslovnica

Novosti


Organizirana prva online obrana diplomskog rada


Epidemiološka situacija izazvana COVID 19 je pred sve, pa tako i pred Sveučilište u Mostaru, postavila brojne izazove i prepreke.

Osigurati redovito održavanje nastavnih i drugih aktivnosti zasigurno u ovim uvjetima nije jednostavno, ali svjesni činjenice da je student na prvom mjestu, na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti otišli su i korak dalje.

Naime, organizirana je i prva online obrana diplomskog rada. Kandidatkinja Ena Miloš uspješno je obranila diplomski rad Uloga marketinga u razvoju turističke destinacije pred povjerenstvom prof. dr. sc. Sanja Bijakšić – mentor, doc. dr. sc. Tomislav Volarić – član i doc. dr. sc. Danijela Madžar – član te stekla zvanje magistar geografije, smjer Održivi razvoj turizma.

Događanja Opširnije
  • Petak, 01 Svibanj 2020 11:28

Odluka o upisu studenata u prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija u akademskoj 2020./2021. godini


Odluku o upisu studenata u prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija u akademskoj 2020./2021. godini. možete pogledati na linku.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 30 Travanj 2020 13:24

Vodič za buduće studente za akademsku 2020./2021. godinu


Vodič za buduće studente za akademsku 2020./2021. godinu možete pogledati na linku.

Službeno Opširnije
  • Četvrtak, 30 Travanj 2020 13:21

Održana sjednica vijeća sveučilišnog Odjela prometa i logistike


Danas, 21. 4. 2020. godine, elektronskim putem održana je sjednica vijeća sveučilišnog Odjela promet i logistika, smjer Cestovni promet s početkom u 11,00 sati, a odmah nakon sjednice sastanak pročelnika Odjela i vijeća Odjela s početkom u 12,00 sati putem Google Meet-a, s ciljem analize trenutnog stanja i funkcioniranja Odjela.

Pročelnik Odjela podnio je izvješće o održanoj sjednici vijeća Odjela te konstatirao kako je ista uredno održana te svi prijedlozi jednoglasno usvojeni.

Dalje je konstatirano da se online nastava na preddiplomskom studiju Promet i logistika, smjer Cestovni promet uredno odvija te da je uprava u stalnoj komunikaciji sa studentima.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 21 Travanj 2020 14:48

Obavijest o radu FPMOZ-a


Sukladno odluci uprave Sveučilišta u Mostaru Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi do ponedjeljka, 20. travnja 2020. godine.

Službeno Opširnije
  • Srijeda, 08 Travanj 2020 11:34

Održan sastanak uprave FPMOZ-a s nastavnicima i stručnom službom


Uprava FPMOZ-a na čelu s dekanom, prof. dr. sc. Mariom Vasiljem, održala je sastanak s nastavnicima i stručnom službom, preko Google Meet-a, s ciljem analize trenutnog stanja i funkcioniranja Fakulteta.

Sudionici sastanka, kojih je bilo 57, su razmjenili mišljenja i iskustva te iznijeli prijedloge vezano za realizaciju nastavnog procesa što uključuje; izvođenje nastave, mogućnosti obrane završnih, diplomskih i doktorskih radova, organizaciju ispita, dostupnost literature kao i izvođenje prakse.

Pročelnici studija su dali izvještaj za svoje studije.

Predstavnici studenata iznijeli su da su studenti zadovoljni on-line nastavom, koja se kontinuirano odvija u vidu različitih aktivnosti; prezentacija, pdf materijala, lekcija, zadataka i predavanja putem Google Meet-a.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 07 Travanj 2020 18:27
Studomat
ISS
ISS