FPMOZ Banner

Naslovnica

Novosti


Udruga za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse IAESTE Mostar


Svi koji žele proširiti svoje vidike, dobiti priliku odlaska na plaćenu stručnu praksu,
poboljšati znanje engleskog jezika te upoznati nove kulture i naravno steći nova prijateljstva pozvani su da se pridruže IAESTE Mostaru.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 08 Studeni 2021 18:46

Najava predavanja o zaštiti od zračenja kod izvora teških iona na FPMOZ SUM


Eminentni stručnjak za zaštitu od zračenja Dr. Georg Fehrenbacher sa Sveučilišta u Tübingenu (University and University Hospital Tübingen, Germany) posjetit će u srijedu, 10. studenoga 2021. godine Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru kada će održati predavanje za studente i nastavnike Studija fizike te dakako i za sve zainteresirane studente i nastavnike drugih studija Sveučilišta u Mostaru.Predavanje će se održati u učionici 1-2 (FPMOZ) s početkom u 13 sati, kampus Mostar.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 08 Studeni 2021 08:48

Kreće sveučilišna esport liga


Good Game Global d.o.o. iz Zagreba i Sveučilište u Mostaru organiziraju prvu sveučilišnu esport ligu na kojoj će se natjecati osam timova s osam fakulteta SUM-a.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 04 Studeni 2021 10:42

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno kalendaru Sveučilišta u Mostaru povodom blagdana Svih svetih Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi u ponedjeljak, 1.  studenog 2021. godine.

Službeno Opširnije
  • Petak, 29 Listopad 2021 13:45

Studenti glazbene kulture i etnomuzikologije na terenskom radu u Rami


Uz potporu Studentskog zbora Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru studenti Studija glazbene umjetnosti, smjera Glazbene kulture i etnomuzikologije posjetili su u nedjelju i ponedjeljak, 24. / 25. listopada 2021. godine Ramu.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 28 Listopad 2021 08:31

Obavijest o preuzimanju elektroničkog identiteta i službene e-adrese za studente prve godine


Studenti prve godine preddiplomskoga studija mogu preuzeti svoj elektronički identitet na ovoj poveznici.. Studenti će svoj e-identitet koristiti za prijavu na Studomat i na sustav za e-učenje SUMARUM. Upute za preuzimanje elektroničkog identiteta možete preuzeti ovdje.

Poslije preuzimanja e-identiteta, svi studenti su dužni preuzeti svoje službene mailove. Upute za preuzimanje službenog maila možete pogledati ovdje.

U slučaju poteškoća kod preuzimanja elektroničkih podataka ili e-maila, javite se mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Službeno Opširnije
  • Petak, 22 Listopad 2021 13:45
 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa