FPMOZ upisi

Međunarodna suradnja

Marie Sklodowska Curie Actions (MSCA) - tribina za akademsko osoblje - Banja Luka (7.10.2016.)

Poboljšanje uspješnosti pridruženih zemalja u Marie Sklodowska Curie Actions (MSCA)”,

u organizaciji Europske komisije,

7. listopada 2016. godine, Fakultet političkih znanosti, Banja Luka

Europska komisija provodi “Kampanju za poboljšanje uspješnosti pridruženih zemalja u Marie Sklodowska Curie Actions (MSCA)” koja će za cijelu akademsku zajednicu Bosne i Hercegovine biti održana dana 7. listopada 2016. godine (petak) u Amfiteatru Fakulteta političkih znanosti Univerziteta u Banjoj Luci (http://unibl.rs/uni/sajt/mapa/).

U ime Izvršne agencije za istraživanje (Research Executive Agency – REA), gost predavač gosp. Alan Craig će predstaviti MSCA program i dati savjete kako poboljšati uspješnost prijavljivanja projekata. Iskustva sudjelovanja u MSCA će predstaviti uspješni pojedinci iz BiH koji su sudjelovali u programu (stipendisti).

Radni jezik skupa je engleski, bez simultanog prevođenja, pa se od sudionika očekuje poznavanje ovog jezika radi uspješnog praćenja prezentacija i postavljanja pitanja. 

Sudjelovanje na ovom skupu omogućava uvid u mogućnosti mobilnosti istraživača kroz MSCA program.

Kako bi sudjelovanje zainteresiranih bilo verificirano, potrebno je registrirati se na sajtu skupa (gdje se nalazi i kompletan dnevni red skupa):

https://msca-association.teamwork.fr/en/registration

Nakon popunjavanja jednostavnog obrasca, na dostavljenu e-mail adresu će vam biti poslana automatska registracija sudionika.

Za sva pitanja o registracijskom procesu kontakt adresa je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva pitanja o lokaciji održavanja skupa kontakt adresa je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva pitanja o dnevnom redu skupa kontakt adresa je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa