Novosti

Natječaj za studentsku mobilnost- Sveučilište u Valenciji, Španjolska

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Valenciji, Španjolska za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci za ljetni ili zimski semestar akademske godine 2019./2020.

Prema potpisanom ugovoru studenti prvog studijskog ciklusa se mogu prijaviti za mobilnost.

Rok za podnošenje prijava je 1. svibnja 2019.
Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:
Prijavni obrazac (privitak);
CV (privitak);
Motivacijsko pismo (engleski jezik);
Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;
Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:
pogledati na stranici Sveučilišta u Valenciji http://go.uv.es/y1lp5C0 mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći u pritku;
priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer je preporuka partnerske institucije da kandidati s predznanjem španjolskog jezika imaju primat prilikom odabira.
Više informacija o životu studenta na Sveučilištu u Valenciji možete pronaći na sljedećoj poveznici http://links.uv.es/oBIf8Af i također, u privitku dostavljamo tablicu kriterija za odlaznu mobilnost studenata.

CV-Valencia

Learning_Agreement_Student_Valencia

Prijavni Obrazac Valencia

Tabla Ingles

Tablica kriterija Valencia