Novosti

Natječaj za mobilnost studenata - Sveučilište u Granadi za zimski semestar 2019./2020.

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi, Španjolska za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci za zimski semestar akademske godine 2019./2020.

Prema potpisanom ugovoru studenti sva tri studijska ciklusa se mogu prijaviti za mobilnost.Rok za podnošenje prijava je uključujući 12. svibnja 2019.
Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:
Prijavni obrazac (privitak);
CV (privitak);
Motivacijsko pismo (engleski jezik);
Potvrdu o znanju engleskog i/ili španjoljezika B2;
Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:
pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku http://internacional.ugr.es/pages/perfiles/estudiantes/incoming-erasmus-dimension-internacional?lang=en.
priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer ukoliko studenti pronađau odgovarjuće kolegije koji se predaju na španjolskom i ukoliko student ne može priložiti službeni cerstifikat kao dokaz o znanju španjolskog jezika treba polagati test španjolskog jezika prije odlasaka na mobilnost. Testiranje se vrši online putem (početkom mjeseca lipnja) i student sam plaća troškove testiranja.
Nakon što studenti budu nominiarni potrebno je da se registartiraju na platfromu Sveučilišta u Granadi, a o čemu će biti obavješeteni nakon provedenog postupka odabira prijavjenjinh kandidata.
Također, uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.

 

Dokumenti potrebni za natječaj za mobilnost studenata za Sveučilište u Granadi, zimski semestar 2019/2020, nalaze se na sljedećim linkovima:

CV_Granada 

Learning_Agreement_Student_Granada

Prijavni_obrazac_Granada

Tablica_kriterija