Međunarodna suradnja

Natječaj za stipendije Vlade Slovačke Republike (studenti; doktorandi; sveučilišni profesori; istraživači; umjetnici)

Natječaj za stipendije Vlade Slovačke Republike

(studenti; doktorandi; sveučilišni profesori; istraživači; umjetnici)

 

Vlada Slovačke Republike je u okviru Nacionalnog programa stipendija Slovačke Republike otvorila natječaj za ljetni semestar akademske 2019./2020. godine za potporu mobilnosti studenata, doktoranada, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika.

Program financira Ministarstvo prosvjete, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, a administrira Slovačka akademska informatička agencija – SAIA.

Zainteresirani kandidati mogu svoje prijave podnijeti online, putem web stranice: www.scholarships.sk ili: www.stipendia.sk, gdje se također mogu pronaći potrebni obrasci i više informacija o samom programu.

Rok za podnošenje prijava je 31. listopad 2019. godine, do 16:00 sati.

U slučaju dodatnih nejasnoća vezanih za Nacionalni program stipendija zainteresirani kandidati mogu se izravno obratiti administratorima programa:

  • Kristína Sallerová (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ), podnositelji prijava sa stalnim boravkom u Slovačkoj,
  • Ondrej Aradský ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ), podnositelji prijava iz inozemstva.

Contacts:

SAIA, n. o. Sasinkova 10 812 20 Bratislava 1 Slovakia

Tel.: +421/2/59 30 47 00; +421/2/59 30 47 11

Fax: +421/2/59 30 47 01

Web: www.saia.sk

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Information for international applicants); Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Information for Slovak applicants).

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS