Međunarodna suradnja

4. međunarodna znanstveno-stručna konferencija „PR Days Mostariensis“ – Mostar (studeni 2019.)

4. međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR Days Mostariensis“,

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Mostar, 20.-22. studenoga 2019. godine

 

U organizaciji Studija odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruge studenata odnosa s javnošću PRUMO, u Mostaru će se od 20. studenoga do 22. studenoga 2019. godine održati 4. međunarodna znanstveno-stručna konferencija „PR Days Mostariensis“ iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija. Tema ovogodišnje konferencije je Kriza i krizno komuniciranje.

Ciljevi PR Days Mostariensis su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje i prihvaćanje profesionalnih standarda i etičkih načela te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.

Vaše prijave i sažetke radova možete slati na e-mail konferencije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više detalja možete pronaći na: www.prdays.ba

S poštovanjem,

Organizacijski odbor konferencije

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS