International cooperation

Natječaj za prijavu studenata SUM-a za mobilnost za Sveučilište primijenjenih znanosti u Nysi, Poljska - ljetni semestar za akademske 2020./2021.

Otvoren je natječaj Sveučilišta primijenjenih znanosti u Nysi, Poljska, za studentsku mobilnost za 1 stipendiju preddiplomskog studija u okviru Erasmus+ KA107 programa u trajanju od pet mjeseci za ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

               

Rok za podnošenje prijava je zaključno 30. rujna 2020.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sljedeću dokumentaciju

  1. Prijavni obrazac (privitak);
  2. CV (privitak);
  3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
  4. Potvrdu o znanju engleskog (min B1);
  5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
  6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:

  • pogledati na stranici Sveučilišta primjernijih znanosti u Nysi mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku http://www.pwsz.nysa.pl/index.php?p=25,223,0,0,38,0.

Također, uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.

CV

Tablica kriterija za studentsku mobilnost

Prijavni obrazac KA107

Ugovor o učenju

Anketa