Stručni studij kineziologije

Ispitni rokovi

Poštovani studenti Stručnog studija kineziologije, zbog situacije sa koronavirusom (COVID-19), molimo vas da za ispitne rokove u mjesecu srpnju kontaktirate direktno profesore, preko maila, i s njima dogovarate detalje o provedbi istih.

Kontakt adrese:

I GODINA

Funkcionalna anatomija - doc.dr.sc. Josip Mišković ;  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Biomehanika / Osnove kineziologije - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pedagogija - doc.dr.sc. Renata Šimunović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnovne kineziološke transformacije - doc.dr.sc. Mile Ćavar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka fiziologija - doc.dr.sc. Danijel Pravdić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Strani jezik - doc.dr.sc. Milea Ajduković Kurtović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove kineziološke metodike - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hrvatski jezik - doc.dr.sc. Marko Tokić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko WhatsApp-a na broj: 00387 63 495-545

Osnove informatike i statistike - doc.dr.sc. Tošo Maršić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka sociologija - doc.dr.sc. Irena Musa ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

II GODINA i III GODINA

Osnove kineziterapije - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Teorija treninga - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sportska medicina - doc.dr.sc. Tomislav Madžar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povijest sporta - doc.dr.sc. Ivana Kujundžić Lujan ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka psihologija - doc.dr.sc. Ivona Čarapina Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove sportske prehrane - prof.dr.sc. Greta Krešić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL SPORT

JEDRENJE  - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RUKOMET  - doc.dr.sc. Stanislav Dragutinović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SPORTOVI SA REKETOM - doc.dr.sc. Vladimir Ivanek ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KOŠARKA - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žena i sport - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Futsal - prof.dr.sc. Marin Ćorluka ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Basket - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Periodizacija u sportu - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plivanje - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Atletika - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Doping u sportu - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL KINEZIOLOŠKA REKREACIJA I FITNESS

prof.dr.sc. Žarko Bilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Dijagnostika u rekreaciji i fitnesu / Elementarne igre i opće pripremne vježbe / Animacija i team building -                                                doc.dr.sc. Franjo Lovrić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove turizma / Sportski turizam - prof.dr.sc. Ivan Madžar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Engleski jezik 2 - doc.dr.sc. Milea Ajduković Kurtović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika / Osnove motoričkog učenja   - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obuka neplivača - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fitness / Aerobic - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunikologija - doc.dr.sc. Martina Planinić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove poslovnog prava - doc.dr.sc. Marinko Jurilj ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL KONDICIJSKA PRIPREMA

doc.dr.sc. Mile Ćavar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Prevencija i rehabilitacija ozljeda / Sportske ozljede i njihova prevencija - doc.dr.sc. Marko Ostojić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prehrana i dodaci prehrani / Doping u sportu - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Futsal - prof.dr.sc. Marin Ćorluka; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Basket - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Periodizacija - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plivanje - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Atletika - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.a

 

Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koordinator SSK,

doc.dr.sc. Mate Brekalo

 

 

Anketa