International cooperation

Natječaj za studentsku mobilnost- Sveučilište u Valenciji, Španjolska

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Valenciji, Španjolska za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. za dvije (2) stipendije preddiplomskog studija u okviru Erasmus+ programa razmjene.

           

Rok za podnošenje prijava je 13. studenoga 2020.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sljedeću dokumentaciju

  1. Prijavni obrazac (privitak);
  2. CV (privitak);
  3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
  4. Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;
  5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
  6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:

  • pogledati na stranici Sveučilišta u Valenciji http://go.es/y1lp5C0 mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku za akademsku 2020./2021. može se pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.uv.es/webrelint/1_Programa_Erasmus_Estudis/1_3_Calendari_assignatures_i_horaris/TablaIngles.pdf.

  • priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer je preporuka partnerske institucije da kandidati s predznanjem španjolskog jezika imaju primat prilikom odabira.

Više informacija o životu studenta na Sveučilištu u Valenciji možete pronaći na sljedećoj poveznici http://links.uv.es/oBIf8Af i također, u privitku dostavljamo tablicu kriterija za odlaznu mobilnost studenata prema kojoj će blagovremeno dostavljene prijave biti vrednovane.

 

CV

Tablica kriterija za studentsku mobilnost

Prijavni obrazac KA107

Learning agreement

Anketa