Međunarodna suradnja

British council-poziv za obuku mladih istraživača

Britansko vijeće sa zadovoljstvom objavljuje poziv za prijavu  istraživača  u ranoj fazi razvoja karijere za dva online programa obuke:

  • Online trening program iz znanstvene komunikacije i javnog angažmana

Cilj programa jeste poboljšati sposobnosti  istraživača u ranoj fazi razvoja karijere za učinkovito komuniciranje znanosti i interakciju sa širom javnošću.  Namijenjen je istraživačima u ranoj fazi razvoja karijere (svi koji su stekli titulu doktora znanosti  unutar zadnjih osam godina) iz svih područja. Program će biti realiziran u suradnji  s „University of West England (Bristol)“  i organizacijom  ThinkWrite.  Za više informacija o programu pogledajte dokumente u privitku.

  • Online trening program o političkom angažmanu

Cilj programa jeste poboljšati mogućnosti istraživača u ranoj fazi razvoja karijere  da prenesu  znanstvene dokaze u politiku i  učinkovitije se povežu  s kreatorima politike i  ostalim političkim  sudionicima. Program obuke namijenjen je istraživačima u ranoj fazi razvoja karijere (svi koji su stekli titulu doktora znanosti  unutar  zadnjih osam godina) koji istražuju sljedeća područja: zdravstvo, socijalna skrb, obrazovanje, okoliš, poljoprivreda, energetika, upravljanje rizikom od katastrofe, ekonomija itd. Program će biti realiziran u suradnji s „Dods Parliamentary Communications“.   Za više informacija o programu pogledajte dokumente u privitku.

Rok za podnošenje prijava je utorak, 1. prosinca, do 23 sata (CET).

 

Science Communication and Public Engagement Programme Call

Policy Engagement Programme Call 20 BA

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa