Međunarodna suradnja

Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael - Ambasada Izraela za BiH - Poziv na predavanje sa kandidatom Izraela za CRPD 2021/24 na temu djeca i osobe sa invaliditetom u obrazovnom sistemu

Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael i ambasada Izraela za BiH sa sjedištem u Tirani Vas pozivaju na online predavanje na temu djeca i osobe sa invaliditetom u obrazovnom sistemu, na kojem će učestvovati izraelska kandidatkinja za stručni odbor CRPD-a. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 23. novembra 2020. godine, u 17:00 sati po izraelskom vremenu (16:00 u BiH).

Pozivamo Vas da učestvujete na posljednjem online predavanju koji će se održati prije izbora za organizaciju CRPD izraelske kandidatkinje gospođe Odelia Fitoussi. Ministarstvo poslova Države Izrael promovira kandidaturu gospođe Fitoussi za Komitet stručnjaka Konvencije za prava osoba s invaliditetom CRPD-a. Izbori se održavaju 30.11.2020.

Predavanje će se održati u saradnji s UN-om i odjelom Arbel u ministarsvu vanjskih poslova Izraela koji je odgovoran za odnose sa UN-om i međunarodnim organizacijama. Na predavanju će učestvovati predstavnici organizacija za obrazovanje i obuku za djecu i odrasle s invaliditetom. Predavanje će se održati na engleskom jeziku, sa prevodom na znakovni jezik. 

 
Molimo Vas da se registrujete putem ovog linka.
 
Više informacija u priloženoj brošuri koju možete pogledati ovdje.
Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa