FPMOZ upisi

Novosti

Prilika za studente

Studentska organizacija BEST Mostar organizira HackAtHome, natjecanje za srednjoškolce završnih razreda i studente sa područja cijele Bosne i Hercegovine. Natjecanje će se održati putem Zoom platforme 19.03. - 27.03.2021. 

Kako bi potakli kreativno razmišljanje i rješavanje problema, kreirali smo događaj gdje mladi ljudi imaju priliku pokazati potencijal, steći korisne vještine i znanja, proširiti mrežu poznanstava i osvojiti vrijedne nagrade. 

HackAtHome se sastoji od dva dijela. Prvi edukativni dio održava se 19.03. - 20.03.2021. i sastoji se od:

  • Jobfair 19.03.
  • Soft skills radionice
  • Hard skills radionice

Na Jobfairu će sudjelovatelji imati priliku saznati iz prve ruke što je potrebno za rad u najvećim IT kompanijama u BiH, a tijekom radionica će steći praktična znanja i vještine.

Natjecateljski dio, odnosno Hackathon održat će se 26.03. - 28.03.2021. gdje će timovi od 3 do 5 članova imati 36h da osmisle najbolje rješenje na zadanu temu. Svaki tim imat će na raspolaganju iskusne mentore (zaposlenike vodećih IT firmi u BiH) koji će im pomoći tijekom procesa. 

Najbolji timovi osvojiti će vrijedne novčane nagrade, odnosno:

  •  1. mjesto - 1000 KM
  •  2. mjesto - 750 KM
  •  3. mjesto - 500 KM

Za vrijeme odlučivanja stručnog žirija o pobjednicima natjecanja za sve sudjelovatelje pripremili smo “speed dating” na kojem će proširiti svoju mrežu poznanstava. 

Svi zainteresovani mogu pronaći više informacija i prijaviti se na sljedećem linku: https://hack-at-home.bestmostar.org/

Za sva pitanja, sugestije, nedoumice možete nas kontaktirati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Anketa