International cooperation

Poziv za radove PILC 2021

U ime dekanice Visoke poslovne škole PAR, doc. dr. sc. Gordane Nikolić, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 10. međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC PAR International Leadership Conference koja će se održati 28. i 29. svibnja 2021. g. u hotelu Milenij u Opatiji pod nazivom LIDERSTVO NAKON COVID-a 19.

Jubilarnu desetu PILC konferenciju željeli smo obilježiti pozitivnim i inspirativnim temama, no ova zahtjevna vremena nametnula su nam temu izazova i oporavka. Možda su baš te naizgled nesavladive prepreke prilike kada nam znanje i iskustvo mogu značiti korak naprijed.

Na glavnoj panel raspravi okupit ćemo hrvatske i međunarodne lidere te otvoriti temu IZAZOVI LIDERA NAKON KOVIDA-19, nakon čega slijede dvije stručne rasprave o sportu i turizmu u novom normalnom. Sudjelovanje su potvrdila eminentna imena hrvatskog menadžmenta, uspješni poduzetnici, lideri iz svijeta sporta, turizma i ugostiteljstva.

Pokušat ćemo svi zajedno odgovoriti na neka od pitanja:

  • Je li liderstvo stavljeno pred izazov?
  • Kako su se lideri snašli u pandemiji?
  • Je li se promijenila uloga lidera u doba korone?
  • Jesu li se ove prepreke zapravo pokazale kao prilike za daljnji napredak?
  • Što donosi vrijeme nakon pandemije i jesmo li spremni?

PILC je mjesto gdje se okuplja velik broj znanstvenika, studenata i stručnjaka iz gospodarstva, pružajući poticaj za daljnje poslovanje i mogućnost proširenja profesionalne mreže, stoga bi nam bilo uistinu drago da nam se pridružite na ovom događanju koje je okupljalište sadašnjih i budućih lidera te poveznica visokog obrazovanja i gospodarstva.

Svoje znanstvene i stručne radove možete prijaviti u okviru tematskih područja koja su navedena u privitku ovoga maila. Svi pristigli radovi prolaze postupak dvostruke recenzije, te će biti objavljeni u Zborniku radova konferencije ili časopisu. Tematski radovi iz područja sporta biti će objavljeni u posebnom broju međunarodnog recenziranog časopisa „Journal of Business Paradigms“.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ostanite zdravi i odgovorni i pridružite nam se  u suncem okupanoj Opatiji.

PILC Poziv za radove

PILC Upute za autore

Anketa