FPMOZ upisi

Međunarodna suradnja

Pismo Atašeice za kulturu i obrazovanje

Oglašavamo informaciju o otvorenom natječaju Veleposlanstva SAD-a u zajedništvu s kompetentnim američkim sveučilištima koji organiziraju dva intenzivna jednotjedna modula u rujnu 2021. Moduli su namijenjeni različitim  razinama profesionalnog usavršavanja sveučilišnog nastavnog osoblja u području znanstvenog istraživanja koristeći baze podataka dobivene sudjelovanjem BiH kroz ILSA (International Large Scale Assessments).

Cilj modula je razvijanja znanja i praktičnih vještina kroz grupni rad uz istovremeno održavanje obaju modula četiri dana za redom u trajanju od 5 sati. Američki stručnjaci organizirati će program modula u nekoliko sesija kroz svakodnevni asinkroni rad te jednu svakodnevnu sinkronu sesiju u trajanju od najviše 120 minuta.

Modul 1 bit će usmjeren na različite ILSA-e, njihove sličnosti i razlike, pronalaženje istih testnom dokumentacijom, učinkovito korištenje rezultata u istraživanju i politici, analizu podataka, upotrebu IDB analizatora u temeljenim  analizama i tumačenju rezultata i dr.

Modul 2 namijenjen je složenijim analizama i bit će usmjeren na naprednija znanstvena istraživanja s naglaskom na objavljivanje u akademskim časopisima ili izlaganje na znanstvenim skupovima.

Ljubazno molimo da svi zainteresirani kandidati dostave, putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do ponedjeljka 7.6.2021., uz prijavu svoj  CV u kojem su razvidne sljedeće informacije:

  1. Naziv modula za koji se kandidat prijavljuje;
  2. Razina znanja engleskog jezika kandidata;
  3. Softver koji kandidat koristi odnosno koji je dostupan za statističke analize;
  4. Razina statističkih vještina kandidata;
  5. Koji znanstveni časopisi i/ili konferencije su zanimljivi kandidatu za objavljivanje / predstavljanje(ova se točka odnosi samo na zainteresirane za Modul 2).

 Više informacija o modulima može se pronaći u privitku.

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa