FPMOZ upisi

Novosti

Natječaj za smještaj i ishranu u Studentskom centru Mostar

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisan je  natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu. Putem ovog natječaja prima se 260 studenata dok natječaj za brucoše putem kojeg se prima 120 studenata, studenti mogu očekivati koncem kolovoza.

Natječaj za studente starijih godina biti će otvoren od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a Studentski centar Mostar i ove godine donosi pogodnosti za studente. Prvih 20 studenata s najboljim uspjehom na rang listi imat će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine zahvaljujući NLB banci Sarajevo.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata prvih šest (6) mjeseci boravka u Studentskom centru Mostar, čime student koji zadovolji uvijete stipendiranja ne plaća mjesečnu stanarinu u iznosu od 159 KM nego 140 KM. Studentima je i ove godine omogućen online način apliciranja.

Studenti koji zadovolje uvijete natječaja imat će osigurana: tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, toplu vodu i grijanje, kablovski i internetski priključak u svakoj sobi te hladnjak i klima uređaj.

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Anketa