FPMOZ upisi

Novosti

FPMOZ: Dislocirani Studij glazbene umjetnosti u Kreševu dao je još dva prvostupnika glazbene kulture

U osnovnoj školi „dr. Boris Ćorić“ u Kreševu gdje se izvodi nastava dislociranoga Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru u petak, 18. lipnja 2021. godine preddiplomski studij uspješno su okončale, obranom svojih završnih tema, još dvije studentice smjera Glazbene kulture i to, Ida Karan pod mentorstvom doc. mr. art. Amele Plosko, te Emina Topalović pod mentorstvom doc. dr. sc. Lidije Vladić-Mandarić.

Studentice su iskazale opće zadovoljstvo studiranjem u Kreševu, upućujući pohvalu svim profesorima koji su im predavali i s njima bezrezervno radili na dislociranom Studiju.

Uistinu me veseli da smo uspjeli, naravno i uz potporu dekana prof. dr. sc. Marija Vasilja,  ostvariti našu misiju obrazovanja budućih profesionalnih glazbenika, a posebno sam ponosna i sretna što su ovi mladi ljudi uspjeli postići svoj cilj, i to ovdje u Županiji srednjobosanskoj, u jednom od središta začetaka školstva, ovdje u Kreševu, istaknula je doc. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić, prodekanica za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom FPMOZ-a Sveučilišta u Mostaru.

 

Ida Karan

Emina Topalović

Anketa