Front page

Novosti

Rezultati ispita iz kolegija Statistika (I. godina studija edukacijske rehabilitacije)

Pismeni dio ispita iz kolegija Statistika (I. godina studija edukacijske rehabilitacije),  održan 21.2.2022.godine, položili su:

  1. Fran Golemac
  2. Vanja Alerić

Svi studenti koji su položili pismeni dio ispita iz kolegija Statistika (I. godina studija edukacijske rehabilitacije) obvezni su doći 2.3.2022. godine (srijeda), u 14 sati (pitati učionicu na porti Fakulteta), kako bi dobili uvid u konačnu ocjenu i uvid u svoje uratke.

Svi studenti koji su pristupili polaganju ispita iz navedenoga kolegija mogu dobiti uvid u svoje uratke 2.3.2022. godine (srijeda), u 14 sati (pitati učionicu na porti Fakulteta).

Studentica čiji je broj indeksa 14147 obvezna je kontaktirati nositeljicu kolegija na 063/ 553-527 i doći u gore navedenom terminu.

U navedenom terminu će biti održane konzultacije za sve studente I. godine edukacijske rehabilitacije koji još uvijek nisu položili ispit iz navedenoga kolegija ili uopće nisu pristupili polaganju ispita.

Dodatni termin ispita za sve studente II. godine studija edukacijske rehabilitacije koji su navedeni kolegij prenijeli iz I. godine studija u II. godinu studija ili ga nisu polagali, s obzirom na njihovu specifičnu situaciju, bit će održan 3.3.2022. godine (četvrtak), u 12 sati (pitati učionicu na porti Fakulteta).

Za sve dodatne informacije kontaktirati nositeljicu kolegija.

Čestitam studentima koji su položili ispit iz navedenoga kolegija.

Anketa