International cooperation

Produžetak roka za slanje sažetaka (do 17.3.2017.) - Doktorska konferencija DOKON 2017

Doktorska konferencija DOKON 2017,

Filozofski fakultet Svezčilišta u Rijeci,  19.5.2017. godine

Rok za predaju sažetaka za DOKON 2017. produžen je do 17. ožujka 2017. godine

 

Poštovani,

ovim putem obavještavamo Vas da je rok za predaju sažetaka za DOKON 2017. produžen do 17. ožujka 2017. godine.  

 Potičemo doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva na sudjelovanje na Doktorskoj konferenciji DOKON 2017 kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, ali i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse. 

Središnja aktivnost Doktorske konferencije DOKON 2017 i ove godine će biti izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti. Kroz izlaganje svojih znanstveno-istraživačkih radova, doktorandi dobivaju priliku upoznati javnost sa svojim recentnim istraživanjima i rezultatima. Doktorska konferencija je prilika za razmjenu konstruktivnih povratnih informacija o svom znanstveno-istraživačkom radu, ali i mjesto za sklapanje novih znanstvenih suradnji i dogovaranje novih projekata.

Molimo Vas da ovu poruku proslijedite studentima doktorskih studija pedagogije ili obrazovnih znanosti na Vašim institucijama i da ih potaknete na sudjelovanje i time podržite nastavak inicijativa za jačanje suradnje i umrežavanja znanstveno-istraživačkog rada u području odgoja i obrazovanja. Također Vas molimo da informaciju proslijedite kolegicama i kolegama u Vašem okruženju koji bi mogli biti zainteresirani za ovaj skup. Rado ćemo dodati nove kontakte za daljnju komunikaciju o konferenciji.

U prilogu se nalaze detaljnije informacije o konferenciji, načinu prijave i uplati kotizacije te upute za pisanje sažetka rada.  

Sažetak rada predaje se isključivo u predlošku koji se nalazi na: http://www.ffri.uniri.hr/hr/

Sažetak rada potrebno je poslati e-poštom na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 17.3.2017. godine.

 Za sudjelovanje na doktorskoj konferenciji DOKON 2017 bez izlaganja znanstveno-istraživačkog rada, molimo Vas da ispunite i dostavite obrazac za iskazivanje namjere sudjelovanja bez izlaganja znanstveno-istraživačkog rada koji se nalazi u prilogu. 

 

Veselimo se susretu i zajedničkom radu na 3. Doktorskoj konferenciji DOKON 2017 u Rijeci.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor

dr. sc Vesna Kovač

dr. sc. Jasminka Ledić

dr. sc. Siniša Kušić

Bojana Vignjević, mag.paed. et angl.

Ivana Miočić, mag. paed.

Anketa