FPMOZ upisi

Novosti

Obavijest za studente

Utorak, 09 Veljača 2021 12:23

Studentski zbor Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti poziva sve studente koji su zainteresirani za sudjelovanje na Sveučilišnoj malonogometnoj ligi da se jave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ostalo Opširnije...


Studentski časopis Eureka

Ponedjeljak, 01 Veljača 2021 16:11

Studentski zbor Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti poziva sve studente koji su zainteresirani za pisanje i objavu članaka u studentskom časopisu Eureka da se jave uredništvu na službeni mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ostalo Opširnije...


Uplata druge rate za zimski semestar

Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021 09:39

Studenti  koji plaćaju zimski semestar u ratama, a nisu uplatili drugu ratu za zimski semestar akademske 2020./21. trebaju izmiriti svoje obveze do 27. siječnja 2021. godine u protivnom neće moći pristupiti ispitima na zimskom ispitnom roku.

Ostalo Opširnije...


In Memoriam

Ponedjeljak, 04 Siječanj 2021 15:38

Potreseni viješću da nas je prerano napustio naš mladi kolega, Stjepan Jukić, student studija Kineziologija, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti izražava iskrenu sućut obiteljima svih preminulih djevojaka i mladića. (više)

Ostalo Opširnije...


Anketa