FPMOZ upisi

Novosti

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi na FPMOZ-u

Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 13:58
Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru bit će održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi 24. studenoga 2020. godine (utorak) u učionici 217, u vremenu od 10.00 do 12.00 sati.
Akcija darivanja krvi namijenjena je svim studentima i djelatnicima Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, ali i cijelom Sveučilištu. Darovatelji su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu.
Darivanje krvi provodit će se u skladu s epidemiološkim mjerama.

Ostalo Opširnije...


OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTUPNOG PREDAVANJA

Petak, 13 Studeni 2020 12:51

Dr. sc. Anita Imre, pristupnica za izbor u znanstveno – nastavno zvanje docenta, na  znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, znanstvena grana pedagogija ranog i predškolskog odgoja, održat će nastupno predavanje 16. studenog 2020. godine s početkom u 11:00 sati na temu “Poticajno okruženje za učenje i razvoj djece rane i predškolske dobi u dječjem vrtićuonline putem Google Meet-a (link za pristup: LINK: https://meet.google.com/qdi-demz-fkt

Ostalo Opširnije...


Rektorova nagrada za šport, studentski znanstveni ili umjetnički rad i promicanje Sveučilišta

Ponedjeljak, 09 Studeni 2020 14:54
Prijave i dokumentaciju za Rektorovu nagradu za šport, studentski znanstveni ili umjetnički rad i promicanje Sveučilišta potrebno je dostaviti najkasnije do 20. studenoga 2020. godine u tajništvo Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.  
 
Natječaj za dodjelu Rektorove nagradu za šport, studentski znanstveni ili umjetnički rad i promicanje Sveučilišta kao i Pravilnik o Rektorovoj nagradi studentima SUM-a, možete pogledati na sljedećim linkovima:
 
 
 

Ostalo Opširnije...


Rektorova nagrada

Ponedjeljak, 09 Studeni 2020 14:50
Prijave i dokumentaciju za Rektorovu nagradu za uspjeh u studiranju potrebno je dostaviti najkasnije do 20. studenoga 2020. godine u tajništvo Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.  
 
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za uspjeh u studiranju kao i Pravilnik o Rektorovoj nagradi studentima SUM-a, možete pogledati na sljedećim linkovima:
 
 
 

Ostalo Opširnije...


Anketa