FPMOZ upisi

Novosti

Učiteljski fakultet iz Zagreba dodijelio zahvalnicu dekanu Vasilju

Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:49

Danas je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak između FPMOZ-a i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima dugu tradiciju obrazovanja odgojitelja predškolske djece i učitelja primarnoga obrazovanja. Učiteljski fakultet kao sljednik Više pedagoške škole u Zagrebu, Visoke pedagoške škole, Više pedagoške škole, Pedagoške akademije, Filozofskoga fakulteta - Pedagogijske znanosti i Učiteljske akademije, kao sastavnica Sveučilišta u Zagrebu osnovan je pod tim imenom 2. veljače 2006. godine.

Službeno Opširnije...


Održan radni sastanak sa Edukacijsko -rehabilitacijskim fakultetom

Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:47

Jučer je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i  Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sastanku su nazočili dekanica Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta prof.dr.sc.Snježana Sekušak - Galešev, prodekan za studije i studente, doc.dr.sc.Ante Bilić- Prcić i koordinatorica za suradnju sa FPMOZ  prof.dr.sc.Rea Fulgosi Masnjak.

Službeno Opširnije...


Prva klauzura Sveučilišta u Mostaru: Početak (nastavak) integracije temelj je nove strategije Sveučilišta

Subota, 21 Listopad 2017 12:14

U Masnoj Luci na Blidinju održana je prva klauzura Sveučilišta u Mostaru čiji je začetnik rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić. Na klauzuri su sudjelovali Upravno vijeće i Uprava Sveučilišta na čelu s rektorom, članovi Senata, prodekani, predstavnici vlasti iz županija osnivača Sveučilišta u Mostaru i predstavnici studenata. 

Klauzuru je uvodnim izlaganjem «Izazovi, mogućnosti i perspektiva razvoja Sveučilišta u Mostaru» otvorio rektor prof. dr. Zoran Tomić. Naglasio je važnost ovakvog okupljanja koje ima za cilj analizirati stanje na Sveučilištu s naglaskom na promjene koje trebaju osigurati razvoj „sveučilišta budućnosti“, tj. perspektivu Sveučilišta u Mostaru u narednih 50 godina. 

Događanja Opširnije...


Posjet vodstva Sveučilišta u Mostaru FPMOZ-u

Četvrtak, 19 Listopad 2017 15:12

Vodstvo Sveučilišta u Mostaru na čelu sa rektorom prof. dr. sc. Zoranom Tomićem posjetilo je protekli tjedan Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, a u sklopu posjeta organiziran je radni sastanak s dekanom prof. dr. sc. Mariom Vasiljem i upravom Fakulteta.

Na radnom sastanku istaknuta je važnost provedbe integracije na Sveučilištu u Mostaru te su izneseni stavovi i viđenje daljnjeg razvoja Fakulteta i Sveučilišta u cjelini. Poseban naglasak stavljen je na važnost međunarodne suradnje i provedbe projekata. 

Službeno Opširnije...


Obavijest o upisima za polaznike programa Pedagoško - psihološkog obrazovanja nastavnika

Četvrtak, 19 Listopad 2017 12:20

Upisi za polaznike pedagoško-psihološkog obrazovanja nastavnika (poduka i polaganje ispita iz pedagogije, didaktike, psihologije i metodike nastavnog rada) vršit će se u periodu od 23. – 27. listopada 2017. (ured br. 211, Tajništvo fakulteta).

Pristupnici koji su dostavili dokumente za prijavu, za upis trebaju dostaviti potvrdu o uplaćenim troškovima upisnine u iznosu od  850,00 KM.

Uplate se vrše na žiro račun 154 921 200 516 915 4 kod Intesa Sanpaolo banka d.d.

 

Novosti Opširnije...


Svečana promocija

Četvrtak, 19 Listopad 2017 08:37

Promocija magistara struke i prvostupnika Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održat će se u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u 12:00 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Svi diplomanti dužni su doći u 11:00 sati radi protokola.

NAPOMENA: Promociji mogu pristupiti studenti Mostara i Orašja koji diplomiraju ili obrane završni rad do srijede, 1. studenog 2017. godine.

Najkasnije tjedan dana prije promocije potrebno je izvršiti uplatu u iznosu od 170,00 KM na žiro račun fakulteta:

154 921 200 516 915 4 (Intesa Sanpaolo banka)

Novosti Opširnije...


Anketa