FPMOZ upisi

Novosti

Na Sveučilištu Zagrebu predstavljen sveučilišni udžbenik 'Organska fotokemija - principi i primjena'

Petak, 13 Listopad 2017 19:35

U auli Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 12. listopada 2017. predstavljen je sveučilišni udžbenik Organska fotokemija - principi i primjena autorica Ilijane Odak i Irene Škorić. Odlukom Senata Sveučilišta u Zagrebu od 11. listopada 2016. ova knjiga postala je službeni udžbenik Sveučilišta u Zagrebu. Nazočnima se obratio prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu, istaknuvši nužnost objavljivanja udžbenika, priručnika i ostalih nastavnih materijala na hrvatskom jeziku, napose u onim područjima gdje ne postoji odgovarajuća literatura na našem jeziku.

Događanja Opširnije...


Raspored predavanja

Srijeda, 11 Listopad 2017 16:57

Raspored predavanja za akademsku godinu 2017./2018. možete pratiti online na poveznicama:

 Također možete pratiti dnevni i stalni raspored odabirom odgovarajuće poveznice u gornjem izborniku Raspored na web stranici fakulteta.

Novosti Opširnije...


Stipendije za praksu u Njemačkoj

Srijeda, 11 Listopad 2017 12:52

Cilj programa je da se studenti i apsolventi upoznaju sa organizacijom, poslovnim procesima i funkcionisanjem velikih i uspješnih kompanija, kako bi kasnije to znanje i iskustvo prenijeli kroz svoj budući radni angažman u BiH.

U ponedjeljak, 16.10.2017. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 16:00h (učionica 22), će se održati prezentacija programa stipendija Njemačkog gospodarstva za zemlje zapadnog Balkana. 

Novosti Opširnije...


Lidija Anđelić prva u generaciji diplomirala na studiju Informatike i tehnike

Srijeda, 11 Listopad 2017 12:44

Danas je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Lidija Anđelić kao prva u generaciji diplomirala na studiju Informatike i tehnike.

Lidija je danas pred povjerenstvom uspješno obranila završni rad naziva Analiza složenosti algoritma , te tako stekla zvanje prvostupnika Informatike i tehnike, a mentor joj  je bio dr.sc. Tonćo Marušić, izv. prof.

Ostalo Opširnije...


Otvorena izložba akademskog slikara Save Pavlovića

Petak, 06 Listopad 2017 12:12

Izložbu je organizirao Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i dio je manifestacije Jesen na FPMOZ-u.Osvrt na izložbu dao je Marin Šunjić, magistar slikarstva. 

Nazočnima se zatim obratio i Savo Pavlović koji je istakao da je još kao mlad dječak sanjao da ima izložbu u Mostaru i to mu se večeras i ostvarilo, te je zahvalan na tome rektoru prof.dr.sc.Zoranu Tomiću i dekanu prof.dr.sc. Mariju Vasilju.

Događanja Opširnije...


Anketa