Tehnika

Ponašanje potrošača

Ponedjeljak, 18 Siječanj 2021 15:41

OBAVIJEST – kolegij „Ponašanje potrošača“

Studenti koji ne ispune svoje obveze (Case Study, prezentacija) neće moći ostvariti pravo na izlazak na ispit. Ista pravila i obveze vrijede za redovne i za studente u izvanrednom statusu.

Posljednju šansu za izlaganje  svojih obveza imaju studenti u terminu 03.02.2021. u 11 sati u Rodoču.

Studenti koji ne ispune navedene obveze morat će ponovno upisati navedeni kolegij naredne akademske godine 2021-2022.

Turizam i zaštita okoliša Opširnije...


O studiju tehnike

Preddiplomski studij informatike-tehnike prvenstveno za cilj ima pripremu studenata za diplomski studij informatike i tehnike koji će im omogućiti rad u osnovnim i srednjim školama kao predmetnim nastavnicima. Osim toga, s obzirom na znanja koja stječu tijekom preddiplomskog studija, studenti su u mogućnosti nastaviti studij na nekom od tehničkih fakulteta, a osposobljeni su i za rad na manje zahtjevnim poslovima u privatnim tvrtkama koje se bave informatikom i tehnikom te kao stručni suradnici u različitim laboratorijima. Ovakve kompetencije su omogućene preraspodijelom na način da su pedagoški sadržaji većinom prebačeni na diplomski studij.

Robotika

Studenti sastavljaju i programiraju Lego mindstorms robote koji su prvenstveno namijenjeni za poučavanje i razumijevanje samoga procesa programiranja. Osim Lego mindstormsa, na studiju Tehnike je moguće koristiti Arduino čipove koji služe za stvaranje uređaja i naprava da bi lakše povezali računala s fizičkim svijetom, kao i korištenje Raspberry Pi minijaturnih računala.

Anketa