Tehnika

Prezentacije seminarskih radova prof.dr.sc. Christian Stipanović - II zimski rok

Utorak, 12 Siječanj 2021 10:11

Prezentacije seminarskih radova iz kolegija Nova strateška usmjerenja turističkih poduzeća II zimski rok

Prezentacije seminarskih radova iz kolegija Nova strateška usmjerenja turističkih poduzeća će se održati  15. II 2021. u 11.00h (obrani seminarskog rada mogu pristupiti studenti koji ostvare pozitivnu ocjenu seminarskog rada zaključno s 12. II 2021.)  za drugi ispitni rok (način prezentacije biti će definiran ovisno o preporukama i epidemiološkoj situaciji). Molim pratite obavijesti na sumarumu u slučaju promjene termina prezentacije.

                        viši asistent valentina Bevanda

Prezentacije seminarskih radova iz kolegija Razvojna politika                           II zimski rok

Prezentacije seminarskih radova iz kolegija  Razvojna politika će se održati  15. II 2021. u 11.00h (obrani seminarskog rada mogu pristupiti studenti koji ostvare pozitivnu ocjenu seminarskog rada zaključno s 12. II 2021.)  za drugi ispitni rok (način prezentacije biti će definiran ovisno o preporukama i epidemiološkoj situaciji). Molim pratite obavijesti na sumarumu u slučaju promjene termina prezentacije.

Turizam i zaštita okoliša Opširnije...


O studiju tehnike

Preddiplomski studij informatike-tehnike prvenstveno za cilj ima pripremu studenata za diplomski studij informatike i tehnike koji će im omogućiti rad u osnovnim i srednjim školama kao predmetnim nastavnicima. Osim toga, s obzirom na znanja koja stječu tijekom preddiplomskog studija, studenti su u mogućnosti nastaviti studij na nekom od tehničkih fakulteta, a osposobljeni su i za rad na manje zahtjevnim poslovima u privatnim tvrtkama koje se bave informatikom i tehnikom te kao stručni suradnici u različitim laboratorijima. Ovakve kompetencije su omogućene preraspodijelom na način da su pedagoški sadržaji većinom prebačeni na diplomski studij.

Robotika

Studenti sastavljaju i programiraju Lego mindstorms robote koji su prvenstveno namijenjeni za poučavanje i razumijevanje samoga procesa programiranja. Osim Lego mindstormsa, na studiju Tehnike je moguće koristiti Arduino čipove koji služe za stvaranje uređaja i naprava da bi lakše povezali računala s fizičkim svijetom, kao i korištenje Raspberry Pi minijaturnih računala.

Anketa