Stručni studij kineziologije

ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Goran Marković

Utorak, 12 Svibanj 2020 22:35

Naš idući predavač je dobitnik državne nagrade za znanost Republike Hrvatske prof. dr. sc. Goran Marković sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uže područje znanstvenog i praktičnog interesa profesora Markovića je primijenjena fiziologija i motorička kontrola. Osim sveučilišnog znanstveno-nastavnog rada, profesor Marković izrazito je aktivan u sportskoj i rehabilitacijskoj praksi. Profesor Marković će nam kroz svoje bogato iskustvo govoriti o svim izazovima koji čekaju buduće kineziologe u njihovom praktičnom radu, kao i mogućnostima i perspektivi nama najljepšeg poziva.

Pristup tribini je preko linka: 

 https://meet.google.com/epg-vbfz-xst

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Damir Sekulić

Srijeda, 06 Svibanj 2020 16:40
Zadovoljstvo nam je najaviti našeg idućeg predavača za četvrtak 07.05. 2020.g. u 20:00h
Prof. dr. sc. Damir Sekulić dekan je Kineziološkog fakulteta u Splitu i jedan od vodećih hrvatskih znanstvenika iz područja kineziologije. Profesor Sekulić govorit će  o bogatom iskustvu realizacije znanstvenih projekata i mogućnosti angažmana mladih kineziologa u njihovoj realizaciji. Kako napisati znanstveni projekt? Što istraživati? Koliko je važan timski rad?... Samo su neke od tema koje želimo približiti našim studentima, kolegama i svim zainteresiranima za ovo područje. 
 
Pristup tribini je preko linka: 

Preddiplomski stručni studij kineziologije Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Marino Bašić

Srijeda, 29 Travanj 2020 09:24
Online tribine Studija kineziologije nastavljamo sa predavanjem Marina Bašića - kineziologa, vrhunskog kondicijskog trenera u sportu i rekreaciji, mentora velikog broja trenera u regiji i svijetu, osnivača sustava vježbanja "BASIC TRAINING FOR LIFE". Marino će kroz predavanje studentima prezentirati svoj sustav vježbanja, ali i bogato iskustvo rada sa vrhunskim sportašima i rekreativcima. Koje karakteristike treba posjedovati kondicijski trener? Koje su razlike pristupa u radu sa sportašima i rekreativcima? Kako pokrenuti vlastiti fitness biznis? Samo su neka od pitanja koja će biti tema tribine.
 
Pristup tribini je preko sljedećeg linka:  https://meet.google.com/bkq-gbho-gun

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINE STUDIJA KINEZIOLOGIJE

Utorak, 28 Travanj 2020 22:11

Naš studij za sve studente, ali i ostale koji su zainteresirani će kroz budućih par tjedana organizirati Online tribine preko aplikacije ''Google meet''. Tribine će se održavati četvrtkom u 20:00h. Predavači će biti istaknuti sportski djelatnici kao i bivši sportaši koji će studentima predstaviti svoja praktična iskustva iz različitih područja kineziologije.

Obavijesti Opširnije...


Obavijest

Utorak, 14 Travanj 2020 16:20

Poštovani studenti Stručnog studija kineziologije zbog situacije sa virusom COVID-19 nastava kao i sve druge obaveze odgađaju se do daljnjega.

Mole se studenti da individualno, putem e-mail pošte, kontaktiraju profesore vezano za materijale i obaveze na kolegijima koje su trebali slušati ovaj semestar. 

O svim narednim odlukama i bitnim informacijama vezanim za nastavu, vaše obaveze i ispitne rokove biti ćete pravovremeno obaviješteni na stranicama FPMOZ - Stručni studij kineziologije.

Za svaku nejasnoću ili bilo kakvu informaciju slobodno se javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Koordinator SSK

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Preddiplomski stručni studij kineziologije Opširnije...


Osnove sportske prehrane

Srijeda, 18 Ožujak 2020 20:41

Rezultati ispita održanog 06.03.2020.

Zadovoljili su:

  • Begić Julija- vrlo dobar (4)
  • Bijađija Kristina- dobar (3)
  • Filipović Goran- dobar (3)
  • Kovačević Marko – dobar (3)

Nisu zadovoljili:

  • Lončar Ante - nedovoljan (1)
  • Tomić Marin - nedovoljan (1)

Prof.dr.sc. Greta Krešić

Preddiplomski stručni studij kineziologije Opširnije...