Stručni studij kineziologije

Teorija treninga, Fitnes, Aerobic

Četvrtak, 18 Lipanj 2020 19:19

Poštovani studenti ispitni rokovi iz kolegija Teorija treninga, Fitnes i Aerobic održati će se u navedenim terminima 24.06 i 08.06. 2020. u 11:00h u zgradi FPMOZ u Rodoču. Studenti koji nisu u mogućnosti doći do Mostara mogu pristupiti ispitu online u sljedećem terminu:

Teorija treninga - 24. / 08.06.2020. u 12:00h

Fitnes i Aerobic - 24. / 08.06. u 13:00h 

Studenti koji bi odgovarali ispit online moraju se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Obavijesti Opširnije...


Online sastanak sa studentima Stručnog studija kineziologije

Srijeda, 10 Lipanj 2020 12:09

Poštovani studenti danas u 19:00h moći ćete prisustvovati online sastanku Stručnog studija kineziologije gdje ćemo rastumačiti sve eventualne nejasnoće i dati odgovore na vaše upite oko studija. Molimo vas da se uključite u što većem broju preko linka:

https://us04web.zoom.us/j/76711484550?pwd=My8weTFSWGt6THFCckx5a1pPdEt0QT09

Koordinator Stručnog studija kineziologije,

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Goran Marković

Utorak, 12 Svibanj 2020 22:35

Naš idući predavač je dobitnik državne nagrade za znanost Republike Hrvatske prof. dr. sc. Goran Marković sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uže područje znanstvenog i praktičnog interesa profesora Markovića je primijenjena fiziologija i motorička kontrola. Osim sveučilišnog znanstveno-nastavnog rada, profesor Marković izrazito je aktivan u sportskoj i rehabilitacijskoj praksi. Profesor Marković će nam kroz svoje bogato iskustvo govoriti o svim izazovima koji čekaju buduće kineziologe u njihovom praktičnom radu, kao i mogućnostima i perspektivi nama najljepšeg poziva.

Pristup tribini je preko linka: 

 https://meet.google.com/epg-vbfz-xst

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Damir Sekulić

Srijeda, 06 Svibanj 2020 16:40
Zadovoljstvo nam je najaviti našeg idućeg predavača za četvrtak 07.05. 2020.g. u 20:00h
Prof. dr. sc. Damir Sekulić dekan je Kineziološkog fakulteta u Splitu i jedan od vodećih hrvatskih znanstvenika iz područja kineziologije. Profesor Sekulić govorit će  o bogatom iskustvu realizacije znanstvenih projekata i mogućnosti angažmana mladih kineziologa u njihovoj realizaciji. Kako napisati znanstveni projekt? Što istraživati? Koliko je važan timski rad?... Samo su neke od tema koje želimo približiti našim studentima, kolegama i svim zainteresiranima za ovo područje. 
 
Pristup tribini je preko linka: 

Preddiplomski stručni studij kineziologije Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Marino Bašić

Srijeda, 29 Travanj 2020 09:24
Online tribine Studija kineziologije nastavljamo sa predavanjem Marina Bašića - kineziologa, vrhunskog kondicijskog trenera u sportu i rekreaciji, mentora velikog broja trenera u regiji i svijetu, osnivača sustava vježbanja "BASIC TRAINING FOR LIFE". Marino će kroz predavanje studentima prezentirati svoj sustav vježbanja, ali i bogato iskustvo rada sa vrhunskim sportašima i rekreativcima. Koje karakteristike treba posjedovati kondicijski trener? Koje su razlike pristupa u radu sa sportašima i rekreativcima? Kako pokrenuti vlastiti fitness biznis? Samo su neka od pitanja koja će biti tema tribine.
 
Pristup tribini je preko sljedećeg linka:  https://meet.google.com/bkq-gbho-gun

Obavijesti Opširnije...


Anketa