Stručni studij kineziologije

Online sastanak sa studentima Stručnog studija kineziologije

Srijeda, 10 Lipanj 2020 12:09

Poštovani studenti danas u 19:00h moći ćete prisustvovati online sastanku Stručnog studija kineziologije gdje ćemo rastumačiti sve eventualne nejasnoće i dati odgovore na vaše upite oko studija. Molimo vas da se uključite u što većem broju preko linka:

https://us04web.zoom.us/j/76711484550?pwd=My8weTFSWGt6THFCckx5a1pPdEt0QT09

Koordinator Stručnog studija kineziologije,

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Goran Marković

Utorak, 12 Svibanj 2020 22:35

Naš idući predavač je dobitnik državne nagrade za znanost Republike Hrvatske prof. dr. sc. Goran Marković sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uže područje znanstvenog i praktičnog interesa profesora Markovića je primijenjena fiziologija i motorička kontrola. Osim sveučilišnog znanstveno-nastavnog rada, profesor Marković izrazito je aktivan u sportskoj i rehabilitacijskoj praksi. Profesor Marković će nam kroz svoje bogato iskustvo govoriti o svim izazovima koji čekaju buduće kineziologe u njihovom praktičnom radu, kao i mogućnostima i perspektivi nama najljepšeg poziva.

Pristup tribini je preko linka: 

 https://meet.google.com/epg-vbfz-xst

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Damir Sekulić

Srijeda, 06 Svibanj 2020 16:40
Zadovoljstvo nam je najaviti našeg idućeg predavača za četvrtak 07.05. 2020.g. u 20:00h
Prof. dr. sc. Damir Sekulić dekan je Kineziološkog fakulteta u Splitu i jedan od vodećih hrvatskih znanstvenika iz područja kineziologije. Profesor Sekulić govorit će  o bogatom iskustvu realizacije znanstvenih projekata i mogućnosti angažmana mladih kineziologa u njihovoj realizaciji. Kako napisati znanstveni projekt? Što istraživati? Koliko je važan timski rad?... Samo su neke od tema koje želimo približiti našim studentima, kolegama i svim zainteresiranima za ovo područje. 
 
Pristup tribini je preko linka: 

Preddiplomski stručni studij kineziologije Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Marino Bašić

Srijeda, 29 Travanj 2020 09:24
Online tribine Studija kineziologije nastavljamo sa predavanjem Marina Bašića - kineziologa, vrhunskog kondicijskog trenera u sportu i rekreaciji, mentora velikog broja trenera u regiji i svijetu, osnivača sustava vježbanja "BASIC TRAINING FOR LIFE". Marino će kroz predavanje studentima prezentirati svoj sustav vježbanja, ali i bogato iskustvo rada sa vrhunskim sportašima i rekreativcima. Koje karakteristike treba posjedovati kondicijski trener? Koje su razlike pristupa u radu sa sportašima i rekreativcima? Kako pokrenuti vlastiti fitness biznis? Samo su neka od pitanja koja će biti tema tribine.
 
Pristup tribini je preko sljedećeg linka:  https://meet.google.com/bkq-gbho-gun

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINE STUDIJA KINEZIOLOGIJE

Utorak, 28 Travanj 2020 22:11

Naš studij za sve studente, ali i ostale koji su zainteresirani će kroz budućih par tjedana organizirati Online tribine preko aplikacije ''Google meet''. Tribine će se održavati četvrtkom u 20:00h. Predavači će biti istaknuti sportski djelatnici kao i bivši sportaši koji će studentima predstaviti svoja praktična iskustva iz različitih područja kineziologije.

Obavijesti Opširnije...


Anketa