Promet i logistika

Fizika - rezultati

Petak, 25 Lipanj 2021 11:23

Studij prometa i logistike

FIZIKA                                                                  prvi ljetni rok: 23.6.2021.

Rezultati pismenog dijela ispita

 

Ime i prezime

bodovi

usmeni

1

Ivan Lovrić

40

+

2

Martina Marić

45

+

3

Martin Palameta

45

+

4

Marina Tokić

10

-

Usmeni dio ispita je u ponedjeljak 28.6.2021. s početkom u 9:00 sati. Uvid u radove je prije početka usmenog dijela ispita.

Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić

Obavijesti Opširnije...


Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 08:08
U srijedu, 9. lipnja 2021. godine, u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u amfiteatru "Sokrat" održati će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, ali i sve ostale koji to žele i mogu (potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i poštivati propisane epidemiološke mjere).
 Akcija darivanja krvi fpmoz

Obavijesti Opširnije...


Rezultati ispita iz Mehanike 1

Srijeda, 03 Ožujak 2021 18:33
Rezultati ispita iz Mehanike 1
U kabinet da se jave sledeći studenti,u petak 05.03 u 10 sati.
1.Filip Sivrić
2.Domagoj Sušac
3.Marin Bilić
4.Gabrijel Čuljak
 Prof.dr.sc.Šimun Bogdan

Obavijesti Opširnije...


Studijski program Promet i logistika, smjer Cestovni promet na Sveučilištu u Mostaru je izrađen prema referentnim fakultetima u Republici Hrvatskoj te Europi. U sklopu studijskog programa studenti se obrazuju u području upravljanja prometnim tokovima, u tehnologije prijevoza robe i putnika, projektiranja prometnica i raskrižja, sigurnosti prometa, prometnog planiranja i vrednovanja projektnih rješenja. Studenti u sklopu obveznih predmeta stječu znanja iz područja analize rada i eksploatacije cestovnih prijevoznih sredstava, projektiranja i održavanja cestovnih prometnica, osnovnih elemenata sigurnosti cestovnog prometa, tehnologije cestovnog prometa s naglaskom na prijevoz robe, održavanja cestovnih vozila i špediterskog poslovanja.

Sveučilišni preddiplomski studij traje tri (3) godine, odnosno šest (6) semestara. Završetkom preddiplomskog studija stječe se naziv sveučilišni prvostupnik inženjer prometa – 180 ECTS.

Sveučilišni diplomski studij traje dvije (2) godine, odnosno četiri (4) semestara. Završetkom diplomskog studija stječe se naziv sveučilišni magistar/-ra – inženjer prometa – 240 ECTS.

E-mail: promet.logistika@fpmoz.sum.ba

Anketa