Stručni studij kineziologije

Ispitni rokovi

Subota, 04 Srpanj 2020 10:57

Poštovani studenti Stručnog studija kineziologije, zbog situacije sa koronavirusom (COVID-19), molimo vas da za ispitne rokove u mjesecu srpnju kontaktirate direktno profesore, preko maila, i s njima dogovarate detalje o provedbi istih.

Kontakt adrese:

I GODINA

Funkcionalna anatomija - doc.dr.sc. Josip Mišković ;  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Biomehanika / Osnove kineziologije - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pedagogija - doc.dr.sc. Renata Šimunović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnovne kineziološke transformacije - doc.dr.sc. Mile Ćavar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka fiziologija - doc.dr.sc. Danijel Pravdić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Strani jezik - doc.dr.sc. Milea Ajduković Kurtović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove kineziološke metodike - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hrvatski jezik - doc.dr.sc. Marko Tokić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko WhatsApp-a na broj: 00387 63 495-545

Osnove informatike i statistike - doc.dr.sc. Tošo Maršić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka sociologija - doc.dr.sc. Irena Musa ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

II GODINA i III GODINA

Osnove kineziterapije - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Teorija treninga - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sportska medicina - doc.dr.sc. Tomislav Madžar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povijest sporta - doc.dr.sc. Ivana Kujundžić Lujan ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kineziološka psihologija - doc.dr.sc. Ivona Čarapina Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove sportske prehrane - prof.dr.sc. Greta Krešić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL SPORT

JEDRENJE  - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RUKOMET  - doc.dr.sc. Stanislav Dragutinović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SPORTOVI SA REKETOM - doc.dr.sc. Vladimir Ivanek ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KOŠARKA - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žena i sport - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Futsal - prof.dr.sc. Marin Ćorluka ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Basket - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Periodizacija u sportu - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plivanje - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Atletika - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Doping u sportu - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL KINEZIOLOŠKA REKREACIJA I FITNESS

prof.dr.sc. Žarko Bilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Dijagnostika u rekreaciji i fitnesu / Elementarne igre i opće pripremne vježbe / Animacija i team building -                                                doc.dr.sc. Franjo Lovrić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove turizma / Sportski turizam - prof.dr.sc. Ivan Madžar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Engleski jezik 2 - doc.dr.sc. Milea Ajduković Kurtović ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika / Osnove motoričkog učenja   - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obuka neplivača - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fitness / Aerobic - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunikologija - doc.dr.sc. Martina Planinić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osnove poslovnog prava - doc.dr.sc. Marinko Jurilj ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MODUL KONDICIJSKA PRIPREMA

doc.dr.sc. Mile Ćavar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Prevencija i rehabilitacija ozljeda / Sportske ozljede i njihova prevencija - doc.dr.sc. Marko Ostojić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prehrana i dodaci prehrani / Doping u sportu - akademik prof.dr. Branimir Mikić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Futsal - prof.dr.sc. Marin Ćorluka; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Basket - doc.dr.sc. Miran Pehar ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Periodizacija - doc.dr.sc. Mate Brekalo ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gimnastika - prof.dr.sc. Zoran Čuljak ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plivanje - doc.dr.sc. Ninoslav Šilić ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Atletika - doc.dr.sc. Ivana Čerkez Zovko ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.a

 

Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koordinator SSK,

doc.dr.sc. Mate Brekalo

 

 

Obavijesti Opširnije...


Teorija treninga, Fitnes, Aerobic

Četvrtak, 18 Lipanj 2020 19:19

Poštovani studenti ispitni rokovi iz kolegija Teorija treninga, Fitnes i Aerobic održati će se u navedenim terminima 24.06 i 08.06. 2020. u 11:00h u zgradi FPMOZ u Rodoču. Studenti koji nisu u mogućnosti doći do Mostara mogu pristupiti ispitu online u sljedećem terminu:

Teorija treninga - 24. / 08.06.2020. u 12:00h

Fitnes i Aerobic - 24. / 08.06. u 13:00h 

Studenti koji bi odgovarali ispit online moraju se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Obavijesti Opširnije...


Online sastanak sa studentima Stručnog studija kineziologije

Srijeda, 10 Lipanj 2020 12:09

Poštovani studenti danas u 19:00h moći ćete prisustvovati online sastanku Stručnog studija kineziologije gdje ćemo rastumačiti sve eventualne nejasnoće i dati odgovore na vaše upite oko studija. Molimo vas da se uključite u što većem broju preko linka:

https://us04web.zoom.us/j/76711484550?pwd=My8weTFSWGt6THFCckx5a1pPdEt0QT09

Koordinator Stručnog studija kineziologije,

dr.sc. Mate Brekalo, doc.

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Prof.dr.sc. Goran Marković

Utorak, 12 Svibanj 2020 22:35

Naš idući predavač je dobitnik državne nagrade za znanost Republike Hrvatske prof. dr. sc. Goran Marković sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uže područje znanstvenog i praktičnog interesa profesora Markovića je primijenjena fiziologija i motorička kontrola. Osim sveučilišnog znanstveno-nastavnog rada, profesor Marković izrazito je aktivan u sportskoj i rehabilitacijskoj praksi. Profesor Marković će nam kroz svoje bogato iskustvo govoriti o svim izazovima koji čekaju buduće kineziologe u njihovom praktičnom radu, kao i mogućnostima i perspektivi nama najljepšeg poziva.

Pristup tribini je preko linka: 

 https://meet.google.com/epg-vbfz-xst

Obavijesti Opširnije...


ONLINE TRIBINA: Marino Bašić

Srijeda, 29 Travanj 2020 09:24
Online tribine Studija kineziologije nastavljamo sa predavanjem Marina Bašića - kineziologa, vrhunskog kondicijskog trenera u sportu i rekreaciji, mentora velikog broja trenera u regiji i svijetu, osnivača sustava vježbanja "BASIC TRAINING FOR LIFE". Marino će kroz predavanje studentima prezentirati svoj sustav vježbanja, ali i bogato iskustvo rada sa vrhunskim sportašima i rekreativcima. Koje karakteristike treba posjedovati kondicijski trener? Koje su razlike pristupa u radu sa sportašima i rekreativcima? Kako pokrenuti vlastiti fitness biznis? Samo su neka od pitanja koja će biti tema tribine.
 
Pristup tribini je preko sljedećeg linka:  https://meet.google.com/bkq-gbho-gun

Obavijesti Opširnije...


Anketa