FPMOZ upisi

Novosti

Obavijest o održavanju nastupnog predavanja

Ponedjeljak, 06 Srpanj 2020 11:26

Dr. sc. Ivana Jovanović, pristupnica za izbor u znanstveno – nastavno zvanje docenta, na  znanstveno područje društvene znanosti, znanstveno polje pedagogija, znanstvena grana didaktika, održat će nastupno predavanje 8. srpnja 2020. godine s početkom u 11:00 sati na temu “Uloga ravnatelja u unapređenju nastavnog procesa u školi”  online putem Google Meet-a (link za pristup: https://meet.google.com/dec-tzaj-cwd) i u učionici 1 - 4 uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i socijalne distance.

Službeno Opširnije...


Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio plaćanje putem interneta

Petak, 03 Srpanj 2020 14:00

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio je plaćanje troškova razredbenog postupka putem interneta.

Od danas svi kandidati za upis mogu platiti troškove razredbenog postupka putem interneta iz udobnosti svojeg doma (VISA, Mastercard, Maestro).

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice upisi.fpmoz.sum.ba/prijava/.

Ovo je najbrži i najsigurniji način plaćanja zbog toga što je prijava omogućena za one osobe koje su fizički udaljene (uključujući i Republiku Hrvatsku).

Sve detalje o upisu pročitajte na upisi.fpmoz.sum.ba.

Upisi traju do 11. srpnja 2020. godine, a razredbeni postupak će se održati u razdoblju od 13. do 18. srpnja 2020. godine.

 

 mastercard  visa

 

Službeno Opširnije...


Na FPMOZ-u održan seminar u okviru programa Teacher

Četvrtak, 02 Srpanj 2020 17:05

U okviru ERASMUS+  projekta TEACHER  održan je seminar za usavršavanje nastavnog osoblja  vezano za kompetencije budućih odgojitelja.

U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je seminar o kompetencijama budućih odgojitelja. Kompetencije su prezentirane kroz tri područja: osobno, profesionalno i socio-komunikacijsko. Doc. dr. sc. Katarina Šimić, održala je prezentaciju o kompetencijama za osobno i profesionalno područje  koje su podijeljene na generičke i specifične kompetencije.

Službeno Opširnije...


Odluka

Srijeda, 01 Srpanj 2020 11:07

Dr. sc. Ivana Jovanović, pristupnica za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta na znanstveno podrucje drustvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, znanstvena grana didaktika, odrzat ce nastupno predavanje pred nastavnicima i studentima, sukladno odredbama Odluke o obliku i nacinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavno i umjetnicko zvanje docenta.

Nastupno predavanje održat će se online, 8. srpnja 2020. godine s početkom u 11,00 sati na temu Uloga ravnatelja u unapređenju nastavnog procesa u skoli.

Dokument pogledajte ovdje,

Službeno Opširnije...


Anketa