FPMOZ upisi

Novosti

SUMIT radionice povodom pete obljetnice postojanja

Ponedjeljak, 07 Studeni 2022 10:51

Povodom pete obljetnice postojanja Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru organizira radionice za sve studente i djelatnike SUM-a. Teme koje će se obrađivati na radionicama su Rad u Microsoft ExceluUvod u PythonIzrada korisničkog sučelja u FigmiUvod u Docker, Uvod u PHP i MySQLOsnove rada u Wordpressu i Osnove korištenja NUXT-a i Vuetifyja. Prijave za radionice traju do 11. studenoga 2022. 

Sve radionice održavat će se uživo u računalnoj učionici 108 na FPMOZ-u, a sve informacije i prijave provodit će se putem aplikacije prijava.sum.ba

Događanja Opširnije...


FPMOZ: Održana javna rasprava u sklopu revizije studijskih programa Kineziologije

Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 11:20

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, Kampus Rodoč, 8. rujna 2022. godine s početkom u 12 sati održana je javna rasprava povodom postupka redovite revizije studijskih programa preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Kineziologije, uz nazočnost djelatnika i studenata FPMOZ-a, te profesora Kineziologije koji rade u osnovnom i srednjem obrazovanju, rekreacijsko-sportskim objektima i sportskim klubovima.

Događanja Opširnije...


Dani otvorenih vrata studija edukacijske rehabilitacije

Četvrtak, 27 Svibanj 2021 08:28

Studij edukacijske rehabilitacije Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Klub studenata edukacijske rehabilitacije „ERGO“ organiziraju Dan otvorenih vrata Studija edukacijske rehabilitacije u petak, 28. svibnja 2021., u 16 sati.

Događanja Opširnije...


Anketa