FPMOZ upisi

Novosti

Dani otvorenih vrata studija edukacijske rehabilitacije

Četvrtak, 27 Svibanj 2021 08:28

Studij edukacijske rehabilitacije Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Klub studenata edukacijske rehabilitacije „ERGO“ organiziraju Dan otvorenih vrata Studija edukacijske rehabilitacije u petak, 28. svibnja 2021., u 16 sati.

Događanja Opširnije...


Dan otvorenih vrata u sklopu projekta ECOBIAS

Petak, 21 Svibanj 2021 21:15

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru u sklopu ERASMUS+ projekta „Development of maste curricula in ecological monitoring and aquatic bioassessment for Western Balkans HEIs“ organizira Dan otvorenih vrata koji će biti organiziran u zgradi Fakulteta, 26. svibnja 2021. s početkom u 11 sati.

Događanja Opširnije...


Obavijest o promociji/dodjeli diploma

Srijeda, 28 Travanj 2021 13:34

Promocija/dodjela diploma za magistre struke i prvostupnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održat će se u svibnju 2021. godine.

Dodijeli mogu pristupiti studenti Mostara i Orašja koji obrane završni odnosno diplomski rad do 05. svibnja 2021. godine, te izvrše sve obveze za završetak studija.

Točan datum i termin dodjele diploma biti će naknadno objavljen.

Detaljnije informacije o dodjeli diploma mogu se dobiti na Fakultetu.

Događanja Opširnije...


Studenti Sveučilišta u Mostaru predstavili svoja rješenja u sklopu projekta "Smart Campus"

Petak, 04 Prosinac 2020 23:47

Izlaganje studentskih rješenja u sklopu projekta "Smart Campus" | Smart Parking NB-IoT održano je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Pet studentskih timova izlagalo je svoja konačna rješenja, dok su stručni ocjenjivački žiri činili v.asistent Daniel Vasić ispred SUMIT-a, doc. dr. sc. Goran Kraljević ispred HT Eroneta te Zoran Civadelić iz kompanije Ericsson "Nikola Tesla".

Nagrada za najbolje rješenje otišla je u ruke studenata Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Stanka Bebeka, Andreja Prskala i Igora Vukića, drugo mjesto osvojili su Božo Skoko, Robert Slišković i Branimir Raguž studenti Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, dok je treće mjesto pripalo Robertu Bukovcu, Ivanu Kamšigovskom i Daliboru Nerberu također studenti FSRE-a. Prigodne nagrade za tri najbolja studentska projekta osigurali su HT Eronet, Ericsson "Nikola Tesla" te Sveučilište u Mostaru. Snimku natjecanja možete pogledati ovdje.

Centar za informacijske tehnologije SUMIT, Ericsson "Nikola Tesla" i HT Eronet nastavljaju dalje s aktivnostima na projektu 8. prosinca kada je planirano otvaranje „Smart Campusa“.

Događanja Opširnije...


Prijem studenata prve godine Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti

Četvrtak, 01 Listopad 2020 16:13

Prijem studenata prve godine Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti održat će se u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine s početkom u 10,00 sati sukladno sljedećem rasporedu:

MOSTAR
Prijem studenata studija Predškolski odgoj, Razredna nastava i Pedagogija - Učionica 1-2
Prijem studenata studija Matematika, Informatika, Promet i logistika - Učionica 1-4

RODOČ
Prijem studenata studija Kineziologija - Učionica 110
Prijem studenata studija Edukacijska rehabilitacija i Glazbena umjetnost- Učionica 013
Prijem studenata studija Geografija, Geografija, smjer Turizam i zaštita okoliša, Biologija, Kemija - Učionica 016

NAPOMENA: SUKLADNO PREPORUKAMA, NOŠENJE ZAŠTITNE MASKE JE OBVEZNO

Događanja Opširnije...


Anketa