FPMOZ Banner

Novosti

Dokumentarni film „Prije poplave“

Srijeda, 01 Lipanj 2022 09:38

U sklopu obilježavanja "Diplomatske klimatske sedmice" čiji je inicijator UNDP BiH na FPMOZ-u će biti prikazan jedan od najboljih dokumentarnih filmova na temu klimatskih promjena "Prije poplave" iz 2016.

Film će biti emitiran u utorak, 7. 6. u 12:00 u predavaonici 016. nakon čega je planirana diskusija s ekspertima iz oblasti klimatologije.

Link za trailer filma: https://youtu.be/D9xFFyUOpXo

Događanja Opširnije...


POZIV NA DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI

Ponedjeljak, 30 Svibanj 2022 13:30

Kada darujem krv, osjećam se ponosno i uzvišeno, jer sam imao priliku nekome pomoći.

S tom gestom, pozivamo sve darivatelje krvi, kao i one koji to mogu postati, da se odazovu ovoj akciji, koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u  Rodoču, u četvrtak, 2. 6. 2022., u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Plakat možete pogledati ovdje.

Događanja Opširnije...


FPMOZ: Otvorenje Sveučilišne sportske dvorane “Zlatko Dalić”

Utorak, 10 Svibanj 2022 14:02

Sveučilište u Mostaru organizira otvorenje Sveučilišne sportske dvorane Zlatko Dalić u srijedu, 11. svibnja u 12 sati u kampusu Rodoč.

Na sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru odlučeno je da će Sveučilišna sportska dvorana nositi naziv po proslavljenom izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću koji je rođeni Livnjak te je prvi hrvatski izbornik koji je odveo Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na tri velika natjecanja.

Upravo pod njegovim vodstvom Hrvatska reprezentacija ostvarila je najbolji uspjeh u povijesti hrvatskoga nogometa osvojivši drugo mjesto na Svjetskome prvenstvu u Rusiji, priopćeno je iz SUM-a.

Događanja Opširnije...


Anketa