FPMOZ Banner

Novosti

FPMOZ ODRŽAVAO AKTIVNOSTI PROMOCIJE FAKULTETA PO SREDNJIM ŠKOLAMA

Utorak, 24 Svibanj 2022 14:01

Nakon uspješno realiziranog Dana otvorenih vrata Fakulteta prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, kao i Smotre Sveučilišta, na kojima su studenti posjetili i upoznali pojedine studije, FPMOZ-a je održao i aktivnosti promocije Fakulteta po raznim srednjim školama. Cilj aktivnosti je bio prije svega pobliže upoznati maturante sa studijima koji se izvode na FPMOZ-u, mogućnostima upisa, načinu studiranja kao i mogućnostima zaposlenja po završetku studija. Fakultet zajedno s dekanom prof. dr. sc. Marinom Ćorlukom i nastavnim osobljem zahvaljuje ravnateljima škola na suradnji.

 

Ostalo Opširnije...


FPMOZ: Otvorenje Sveučilišne sportske dvorane “Zlatko Dalić”

Utorak, 10 Svibanj 2022 14:02

Sveučilište u Mostaru organizira otvorenje Sveučilišne sportske dvorane Zlatko Dalić u srijedu, 11. svibnja u 12 sati u kampusu Rodoč.

Na sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru odlučeno je da će Sveučilišna sportska dvorana nositi naziv po proslavljenom izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću koji je rođeni Livnjak te je prvi hrvatski izbornik koji je odveo Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na tri velika natjecanja.

Upravo pod njegovim vodstvom Hrvatska reprezentacija ostvarila je najbolji uspjeh u povijesti hrvatskoga nogometa osvojivši drugo mjesto na Svjetskome prvenstvu u Rusiji, priopćeno je iz SUM-a.

Događanja Opširnije...


Anketa