FPMOZ upisi

Novosti

Obavijest o preuzimanju elektroničkog identiteta i službene e-adrese za studente prve godine

Petak, 22 Listopad 2021 13:45

Studenti prve godine preddiplomskoga studija mogu preuzeti svoj elektronički identitet na ovoj poveznici.. Studenti će svoj e-identitet koristiti za prijavu na Studomat i na sustav za e-učenje SUMARUM. Upute za preuzimanje elektroničkog identiteta možete preuzeti ovdje.

Poslije preuzimanja e-identiteta, svi studenti su dužni preuzeti svoje službene mailove. Upute za preuzimanje službenog maila možete pogledati ovdje.

U slučaju poteškoća kod preuzimanja elektroničkih podataka ili e-maila, javite se mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Službeno Opširnije...


Obavijest za studente

Četvrtak, 21 Listopad 2021 09:16

Studenti koji se ne upišu u narednu akademsku godinu odnosno ne dostave odgovarajuće dokumente u studentsku službu do 29.10.2021. godine obvezni su platiti zakasninu.


Ostalo Opširnije...


Obavijest o dodjeli diploma za prvostupnike i magistre struke

Četvrtak, 21 Listopad 2021 08:49

Dodjela diploma/promocija za magistre struke i prvostupnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održat će se koncem studenog ili početkom prosinca 2021. godine.

Dodijeli mogu pristupiti studenti koji izvrše sve obveze za završetak studija, te obrane završni odnosno diplomski rad do 29. listopada 2021. godine.

Točan datum i termin dodjele diploma biti će naknadno objavljen.

Za troškove promocije potrebno je izvršiti uplatu u iznosu od 90,00 KM na žiro račun fakulteta: 3381302271308745 (UniCredit Bank d.d.), a dokaz o uplati dostaviti u studentsku službu najkasnije sedam dana prije održavanja promocije

Događanja Opširnije...


Studentski izbori

Srijeda, 20 Listopad 2021 12:36

Otvorene su kandidature za predstavnike i zamjenike godina, kao i predsjednika i zamjenika Studentskog zbora FPMOZ. Kandidature se primaju u Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, a više informacija može se pronaći na web stranici SZ SUM -> link.

Ostalo Opširnije...


POZIV ZA DODJELU PODRŠKE NAJBOLJIM STUDENTIMA

Četvrtak, 14 Listopad 2021 14:51

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti dodjeljuje jednokratnu podršku najboljim studentima, državljanima BiH, koji studiraju na javnim visokoškolskim ustanovama u FBIH, čiji je uspjeh ostvaren u akademskoj 2020./2021. godini.

Prijave se primaju u Tajništvu fakulteta do 27. listopada 2021. godine.

Poziv možete pogledati na sljedećem linku.

Ostalo Opširnije...


Anketa