FPMOZ Banner

Novosti

USAID Turizam

Ponedjeljak, 04 Travanj 2022 16:43

Budite dio našeg tima! USAID Turizam za potrebe regionalnog ureda u Mostaru, nudi poziciju praktikanta/praktikantice na period od tri do šest mjeseci

📩📆Pošaljite nam Vaš CV i motivaciono pismo (na BHS jeziku) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje, 10.4.2022. u 23:59h

👉Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: https://lnkd.in/ekNjSt7T

Ostalo Opširnije...


INFORMACIJE O STIPENDIJAMA ZA STUDENTE

Ponedjeljak, 28 Ožujak 2022 10:19

Stipendije su oblik financijske pomoći koji se dodjeljuje studentima za potrebe njihova obrazovanja I profesionalnoga usavršavanja.

Značaj stipendija u širem društvenom kontekstu je mnogostruk:

Ostalo Opširnije...


FPMOZ – RADIONICA IZ PODRUČJA UPRAVLJANJA OTPADOM

Srijeda, 23 Ožujak 2022 16:27

U sklopu prvog međunarodnog centra izvrsnosti, Cleantech and Green Economy Research and Innovation Centre, koji će biti osnovan na Sveučilištu u Pečuhu, plan je, kroz projekt Creation of the Cleantech Knowledge Centre in B&H, održati niz radionica iz područja energetike, upravljanja otpadom i vodama.

Ostalo Opširnije...


InAMath (ERASMUS+)–projektne aktivnosti u tijeku

Utorak, 22 Ožujak 2022 14:39

Projekt InAMath okupio je partnere iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Nositelj projekta je Sveučilište u Rijeci (HR), a Sveučilište u Mostaru, odnosno FPMOZ, jedan je od partnera u projektu. Cilj ovog projekta je osmišljavanje obrazovnih sadržaja koji će povećati interdisciplinarnost u matematičkom obrazovanju od 1. do 5. razreda osnovne škole i koji će biti dostupni svim zainteresiranim korisnicima. Projektne aktivnosti uključuju osmišljavanje i provedbu odgojno-obrazovnih sadržaja s učenicima osnovnih škola interdisciplinarnim metodama, izradu nastavnih materijala koji će biti dostupni učiteljima, kao i edukaciju učitelja za pripremu i provedbu takvih aktivnosti.

Ostalo Opširnije...


Anketa