FPMOZ Banner

Novosti

Časopis Eureka - natječaj za prijavu radova

Subota, 12 Ožujak 2022 08:57
 
Otvoren je natječaj za prijavu radova za objavljivanje u studentskom časopisu Eureka. Zainteresirani studenti mogu se javiti uredništvu za više informacije, kao i poslati svoje radove, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ostalo Opširnije...


59. Šimićevi susreti 2022.

Utorak, 08 Ožujak 2022 12:58

 

Organizacijski odbor 59. Šimićevih susreta 2022.

i Matica hrvatska Ogranak Grude

raspisuju

N A T J E Č A J

Želeći potaknuti ljubav za pisanu riječ Organizacijski odbor 59. Šimićevih susreta 2022. i Matica hrvatska Ogranak Grude raspisuju Natječaj za najbolje pjesničke radove mladih pjesnika u kategorijama:

  1. osnovnih škola
  2. srednjih škola
  3. sveučilišta

Svoje pjesničke radove (pjesme – pisane u tri primjerka, i to na računalu ili strojopisu) mladi pjesnici trebaju dostaviti najkasnije do 8. travnja 2022. godine na adresu:

Srednja škola A. B. Šimića Grude

Ulica dr. Franje Tuđmana 14

88 340  Grude

s naznakom „za Natječaj 59. Šimićevih susreta 2022.“

ili elektroničkom poštom na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uz to svi trebaju dostaviti i svoj kontakt broj telefona ili mobitela!

Prosudbeno povjerenstvo će procijeniti pristigle radove, najbolji će biti nagrađeni te će oni svoje radove moći pročitati na svečanoj Akademiji u Drinovcima u prigodi dodjele nagrada.

Grude, 7. ožujka 2022.

Organizacijski odbor Šimićevih  susreta

Ostalo Opširnije...


RADIONICA NA FPMOZ: revizija starih i uvođenje novih nastavnih studijskih programa

Utorak, 08 Ožujak 2022 08:39

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održana je radionica glede revizije starih i uvođenja novih nastavnih studijskih programa. Sudionici radionice su upoznati s novim pojmovnikom, kreiranjem potrebnog povjerenstva, postupkom otvaranja novih studijskih programa, s redovitom i izvanrednom revizijom studijskih programa, s potrebnom dokumentacijom kojom se određuje studijski program te je na posljetku ukazano na moguće promjene u usvojenom studijskom programu. Radionicu je vodila prof. dr. sc. Luciana Boban, voditeljica Ureda za osiguranje i unapređenje kvalitete Sveučilišta u Mostaru.

Ostalo Opširnije...


Anketa