Novosti

Prilagodljivi inteligentni tutorski sustav temeljen na obradi prirodnog jezika predstavljen na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“

Četvrtak, 07 Prosinac 2017 09:39

Prilagodljivi inteligentni tutorski sustav temeljen na obradi prirodnog jezika predstavljen na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“. Projekt su predstavili našli djelatnici doc. dr.sc. Tomislav Volarić, Daniel Vasić, v.asist, Emil Brajković, v.asist. s voditeljima projekta prof. dr. sc. Slavomir Stankov, doc. dr. sc. Ani Grubišić, i dr. sc. Branko Žitko s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu.

Događanja Opširnije...


Započeo didaktičko metodički seminar u sklopu projekta Teacher

Četvrtak, 30 Studeni 2017 17:01

Danas je na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru u sklopu projekta Teacher, a čiji je cilj inovacija i modernizacija prvog ciklusa akademskih studija u predškolskom obrazovanju u Bosni i Hercegovini kroz uvođenje kurikuluma zasnovanog na kompetencijama započeo metodičko didaktički seminar.

Događanja Opširnije...


STEM konsultativna sesija

Četvrtak, 30 Studeni 2017 12:25

U četvrtak, 30.11.2017. godine na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti održana je STEM konsultativna sesija u organizaciji Save the Children koja je u rujnu 2016. godine započela sa organizacijom projekta "Unaprijeđenje osnovnog učenja i obrazovanja u Bosni i Hercegovini". Sve nazočne, u ime Dekana, je pozdravio dr.sc. Tomislav Volarić. Naš profesor Volarić je također uključen u projekt Enable-BiH. Opis projekta možete pogledati ovdje. Slike možete pogledati u galeriji.

Događanja Opširnije...


Prezentacija SPARK startup programa

Petak, 24 Studeni 2017 15:09
Izaberi "Startup" ako imaš svoju poslovnu ideju, ili "Team" ako nemaš ideju, ali se svejedno želiš priključiti jednom od startup timova.
 
Prezentacija SPARK startup programa na FPMOZ-u Sveučilišta u Mostaru održati će se u utorak 28.11.2017. godine u 12:30 u 1-2 učionici.
Trajanje prezentacije: 20 minuta + pitanja/odgovori
 
Pozivamo sve zainteresirane studente da se pridruže prezentaciji.

Događanja Opširnije...