FPMOZ Banner

Novosti

Prezentacija znanstvenih projekata studija Kemije

Utorak, 14 Prosinac 2021 08:14

U srijedu 15. 12. 2021. u 15 sati (učionica 209, Kampus Rodoć) organizirat će se prezentacija znanstvenih projekata Studija kemije odobrenih u 2021. god. od strane Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti. Voditeljice projekata predstavit će sljedeće projekte:

Ostalo Opširnije...


Svečana promocija/Dodjela diploma - Orašje

Četvrtak, 09 Prosinac 2021 14:51

Dodjela diploma za magistre struke i prvostupnike dislociranih studija u Orašju Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Sveučilišta u Mostaru koji su obranili završni odnosno diplomski rad do 29. listopada 2021. godine održati će se 10. prosinca 2021. godine (petak) s početkom u 17,00 sati u školskom centru fra Martin Nedić u Orašju. Diplomandi neće moći preuzeti diplome bez priložene uplatnice. Diplomandi koji ne preuzmu svoje diplome na dodjeli, mogu iste preuzeti u Mostaru na FPMOZ-u.

Svi diplomandi su dužni doći sat vremena prije početka promocije zbog protokola.

 

NAPOMENA: Zbog epidemiološke situacije, mole se diplomandi da na promociju dođu bez pratnje.

Novosti Opširnije...


Raspored dodjele diploma

Srijeda, 08 Prosinac 2021 08:37

Dodjela diploma za magistre struke i prvostupnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru koji su obranili završni odnosno diplomski rad do 29. listopada 2021. godine održati će se  u dvorani fra Didak Buntić (broj 204) u nastavnoj zgradi Mostar, prema sljedećem rasporedu:

Novosti Opširnije...


GOSTOVANJE PJEVAČKOG ZBORA STUDIJA GLAZBENE UMJETNOSTI FPMOZ-a U SPLITU

Utorak, 07 Prosinac 2021 09:31

Povodom svečanog obilježavanja 25. festivala duhovne zborske glazbe Cro Patria u Splitu, Mješoviti zbor studija glazbene umjetnosti FPMOZ-a Sveučilišta u Mostaru i Komorni pjevački ansambl Pro arte na čelu sa umjetničkom voditeljicom prof. mr. art. Katjom Krolo-Šarac i pročelnicom Studija doc. dr. sc. Marinom Bazinom, ovoga su vikenda sudjelovali u vrlo bogatom kulturno-umjetničkom programu grada Splita.

Ostalo Opširnije...


Radionica za studente "Učinkovita komunikacija" INTERA TP

Petak, 03 Prosinac 2021 10:10

Studenti studija Geografije, smjera Turizam i zaštita okoliša zajedno sa studentima Kineziologije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru sudjelovali su u četvrtak, 2. prosinca 2021. godine na radionici "Učinkovita komunikacija" u INTERA tehnološkom parku. Radionicu je vodio mr. sc. Goran Dodig, voditelj financija i poslovnog consultinga.

Ostalo Opširnije...


Anketa