FPMOZ upisi

Novosti

Udruga Switch - Upis novih članova

Nedjelja, 20 Studeni 2016 18:13

Informatičko - tehnička udruga Switch vrši upis novih članova. Upis je otvoren kroz čitavu akademsku godinu. Uz studente FPMOZ-a, upisima mogu pristupiti i studenti drugih fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Novosti Opširnije...


Svečana promocija studenata - Orašje

Utorak, 15 Studeni 2016 14:02

Promocija prvostupnika i magistara struke Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru koji su završili studij na dislociranom studiju u Orašju biti će održana u petak, 09. prosinca 2016. godine u 18:00 sati u amfiteatru školskoga centra fra Martina Nedića . Svi diplomanti su dužni doći do 17:00 sati zbog protokola.

Novosti Opširnije...


Početak škole programiranja

Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 10:19

Informatičko-tehnička udruga Switch na FPMOZ-u je organizirala besplatnu školu osnova programiranja za sve studente Sveučilišta u Mostaru.

Na školu se prijavilo 90 studenata. Najveći broj studenata je s FPMOZ-a, odnosno sa studija Informatike, ali je bio veliki odaziv i studenata s drugih fakulteta (FSR, Farmaceutski, Ekonomski, Pravni, Filozofski fakultet).

Prvo predavanje članovi udruge su održali u utorak 8.11. kada su polaznike upoznali s planom i programom škole programiranja, kao i s ustrojem same udruge. Polaznike su također pozdravili i asistenti s odjela Informatike.

Udruga je školu organizirala kako bi svoje znanje podijelila s drugim studentima, omogućila studentima da uče jedni od drugih i razmjenjuju iskustva. Cilj predavača je da nakon odslušanih predavanja studenti imaju dovoljno znanja za samostalan napredak u svijetu programiranja, jer je to jedna od najtraženijih vještina danas. Kroz cijelo predavanje naglasak će biti na praktičnom radu u programskom jeziku Python.

Predavanja će se na jednostavan i pristupačan način održavati svake srijede do kraja zimskog semestra.

Ostalo Opširnije...


Anketa