Novosti

Obavijest o radu FPMOZ-a

Srijeda, 08 Travanj 2020 11:34

Sukladno odluci uprave Sveučilišta u Mostaru Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti neće raditi do ponedjeljka, 20. travnja 2020. godine.

Službeno Opširnije...


Održan sastanak uprave FPMOZ-a s nastavnicima i stručnom službom

Utorak, 07 Travanj 2020 18:27

Uprava FPMOZ-a na čelu s dekanom, prof. dr. sc. Mariom Vasiljem, održala je sastanak s nastavnicima i stručnom službom, preko Google Meet-a, s ciljem analize trenutnog stanja i funkcioniranja Fakulteta.

Sudionici sastanka, kojih je bilo 57, su razmjenili mišljenja i iskustva te iznijeli prijedloge vezano za realizaciju nastavnog procesa što uključuje; izvođenje nastave, mogućnosti obrane završnih, diplomskih i doktorskih radova, organizaciju ispita, dostupnost literature kao i izvođenje prakse.

Pročelnici studija su dali izvještaj za svoje studije.

Predstavnici studenata iznijeli su da su studenti zadovoljni on-line nastavom, koja se kontinuirano odvija u vidu različitih aktivnosti; prezentacija, pdf materijala, lekcija, zadataka i predavanja putem Google Meet-a.

Događanja Opširnije...


Na FPMOZ-u otvoreno preko 500 kolegija

Utorak, 31 Ožujak 2020 12:20

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti uspješno provodi nastavu na daljinu što je izazov za jednu od najbrojnijih sastavnica Sveučilišta kada je u pitanju broj studenata.

Ukupno je u sustavu SUMARUM 214 nastavnika s 528 otvorenih e-kolegija. Preko 2 tisuće studenata upisalo je barem jedan e-kolegij te je zabilježeno ukupno 9912 različitih upisa. Jedan od ponuđenih alata za održavanje nastave je Google Hangouts Meet putem kojeg je održano 457 online sastanaka.

„Uprava fakulteta provela je i anketu o zadovoljstvu nastavom na daljinu te su rezultati odlični. Postoji prostor i mogućnosti za usavršavanje, te će na ovaj način nastavnici a i studenti dodatno razvijati svoje sposobnosti i vještine“, kazala je pomoćnica dekana za studentska pitanja doc. dr. Antea Čilić. Nastavnici su dužni voditi evidenciju o održanoj nastavi na daljinu popunjavanjem obrasca.

Službeno Opširnije...


Obavijest o radnom vremenu FPMOZ-a

Utorak, 17 Ožujak 2020 14:35

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, od srijede, 18. ožujka 2020. godine bit će otvoren od 7,30 do 13,00 sati zbog obavljanja organizacijskih, stručnih i administrativnih poslova.

Službeno Opširnije...