Međunarodna suradnja

ICED 2021 Call for Papers

Monday, 12 April 2021 12:48

Donosimo informaciju o međunarodnoj konferenciji pod nazivom 3rd International Conference on the Economics of the Decoupling (ICED) u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), a sve u suradnji s Institutom za ekonomiju energetike i okoliša (InEEO). Cilj konferencije je okupiti istraživače i stručnjake kako bi predstavili svoja istraživanja na predmetnu temu. Konferencija će se održati virtualno tako da će sudionici imati prigodu u virtualnim odjeljcima predstaviti svoje radove putem PowerPoint prezentacija. Svi autori koji predstave svoje radove tijekom konferencije dobit će potvrde o predstavljanju svojih istraživanja. Zainteresirani autori mogu poslati sažetke i cjelovite radove, a o čemu se više može saznati na sljedećoj poveznici http://iced.net.efzg.hr.

ICED_2021

Međunarodna suradnja Read more ...


Language requirements: ELADE acreditation - May 2021

Tuesday, 30 March 2021 13:58

Donosimo obavijest o rasporedu za polaganje online ispita iz španjolskog jezika za studente koji se prijavljuju za mobilnost za Sveučilište u Granadi, a koji žele slušati kolegije na španjolskom jeziku i ne posjeduju traženi certifikat o znanju španjolskog jezika za razinu B1. Prije polaganja studenti svakako trebaju biti prethodno nominirani od strane Ureda za međunarodnu suradnju. U tekstu ispod nalazi se više informacija te ukoliko bude bilo kakvih dodatnih upita vezano za način prijave i polaganja ispita stojimo na raspolaganju.

Međunarodna suradnja Read more ...


Najava nove mogućnosti studiranja u Sjedinjenim Državama za studente digitalnih i medijskih komunikacija

Tuesday, 30 March 2021 11:25

Donosimo poziv za prijavu na natječaj za Community College u SAD-u. Natječaj se odnosi na studente digitalnih i medijskih komunikacija koji još nisu diplomirali kao i na sve one koje ova područja zanimaju bez obzira na prethodno područje interesa. Više informacija se može pronaći u privitku emaila, a svi zainteresirani trebaju poslati popunjene prijave putem email adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  do 23. travnja 2021.

Privitak

Međunarodna suradnja Read more ...


JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES - Program za postdoktorande

Thursday, 25 March 2021 16:11

Otvoren je natječaj za stipendiranje znanstvenika u okviru programa mobilnosti Akademije znanosti Republike Austrije JESH - JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES. Cilj programa je razvijanje suradnje između mladih inozemnih istraživača i znanstvenika iz Austrije. Program je namijenjen znanstvenicima s najviše 10 godina istraživačkog iskustva nakon završetka doktorata. Program JESH pokriva putne troškove kao i troškove smještaja tijekom boravka (u trajanju od najmanje 1 mjesec do najviše 6 mjeseci) u razdoblju od početka 2022. do ožujka 2023. godine. Krajnji rok za prijavu je 20. svibanj 2021. Više informacija o programu dostupno je na web stranici  https://stipendien.oeaw.ac.at/stipendien/jesh/, a zainteresirani kandidati mogu poslati svoje upite na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

JESH - program

Međunarodna suradnja Read more ...


List of students by year

List of students by year

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa