Pratite nas na društvenim mrežama

Međunarodna suradnja

Natječaj Sveučilišta u Splitu za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja

Monday, 27 January 2020 09:39
Donosimo obavijest o otvorenom Natječaju Sveučilišta u Splitu za nastavno i nenastavno osoblje. 
Kolege iz Splita su naglasili kako se inicirala suradnja između PMF-a u Splitu i našeg FPMOZ-a te će prednost pri prijavi imati zaposlenici Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti SUM-a. 
Zainteresirani kandidati se prijavljuju izravno Sveučilištu u Splitu putem sljedećeg linka https://www.unist.hr/en/news/artmid/4766/articleid/12894/natje%c4%8daj-za-dolaznu-mobilnost-osoblja-omotnica-ipa-mostar.
Dostupna mjesta za naše Sveučilište su 2 mjesta za teaching i 1 mjesto za training, a Natječaj je otvoren do 6.2.2020.

Međunarodna suradnja Read more ...


International Summer School 2020

Friday, 24 January 2020 14:28

Sveučilište u Mostaru u suradnji s University of South-Eastern Norway i Univerzitetom "Džemal Bijedić" u Mostaru, organizira Međunarodnu ljetnu školu koja će se ove godine održati na našem Sveučilištu u razdoblju od 1. do 13. lipnja 2020. Prijaviti se mogu svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Mostaru. 

Međunarodna suradnja Read more ...


Natječaj za mobilnost osoblja Sveučilišta u Mostaru za ljetni semestar 2019./2020. za Sveučilište primijenjenih znanosti u Nysi, Poljska

Thursday, 23 January 2020 11:34

Otvoren je natječaj Sveučilišta primijenjenih znanosti u Nysi, Poljska za jednotjednu razmjenu osoblja i to 2 stipendije za nastavnu i 2 stipendije za trening mobilnost u okviru Erasmus+ KA107 programa. Natječaj se vezuje na  međunarodna događanja Sveučilišta u Nysi u svibnju 2020., a o čemu se više informacija može pronaći  na sljedećim poveznicama:

Međunarodna suradnja Read more ...


Sudjelovanje u natjecanju "Ja i Kina"

Thursday, 16 January 2020 11:05

Sudjelujte u natjecanju Ja i Kina, osvojite Huawei telefon!

 

Jeste li bili u Kini ili ste upoznati sa kineskom kulturom na bilo koji način? Recite nam kako vidite Kinu i osvojite Huawei pametni telefon!

Međunarodna suradnja Read more ...


List of students by year

List of students by year

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS