Međunarodna suradnja

ICED 2021 Call for Papers

Ponedjeljak, 12 Travanj 2021 12:48

Donosimo informaciju o međunarodnoj konferenciji pod nazivom 3rd International Conference on the Economics of the Decoupling (ICED) u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), a sve u suradnji s Institutom za ekonomiju energetike i okoliša (InEEO). Cilj konferencije je okupiti istraživače i stručnjake kako bi predstavili svoja istraživanja na predmetnu temu. Konferencija će se održati virtualno tako da će sudionici imati prigodu u virtualnim odjeljcima predstaviti svoje radove putem PowerPoint prezentacija. Svi autori koji predstave svoje radove tijekom konferencije dobit će potvrde o predstavljanju svojih istraživanja. Zainteresirani autori mogu poslati sažetke i cjelovite radove, a o čemu se više može saznati na sljedećoj poveznici http://iced.net.efzg.hr.

ICED_2021

Međunarodna suradnja Opširnije...


Language requirements: ELADE acreditation - May 2021

Utorak, 30 Ožujak 2021 13:58

Donosimo obavijest o rasporedu za polaganje online ispita iz španjolskog jezika za studente koji se prijavljuju za mobilnost za Sveučilište u Granadi, a koji žele slušati kolegije na španjolskom jeziku i ne posjeduju traženi certifikat o znanju španjolskog jezika za razinu B1. Prije polaganja studenti svakako trebaju biti prethodno nominirani od strane Ureda za međunarodnu suradnju. U tekstu ispod nalazi se više informacija te ukoliko bude bilo kakvih dodatnih upita vezano za način prijave i polaganja ispita stojimo na raspolaganju.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Najava nove mogućnosti studiranja u Sjedinjenim Državama za studente digitalnih i medijskih komunikacija

Utorak, 30 Ožujak 2021 11:25

Donosimo poziv za prijavu na natječaj za Community College u SAD-u. Natječaj se odnosi na studente digitalnih i medijskih komunikacija koji još nisu diplomirali kao i na sve one koje ova područja zanimaju bez obzira na prethodno područje interesa. Više informacija se može pronaći u privitku emaila, a svi zainteresirani trebaju poslati popunjene prijave putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do 23. travnja 2021.

Privitak

Međunarodna suradnja Opširnije...


JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES - Program za postdoktorande

Četvrtak, 25 Ožujak 2021 16:11

Otvoren je natječaj za stipendiranje znanstvenika u okviru programa mobilnosti Akademije znanosti Republike Austrije JESH - JOINT EXCELLENCE IN SCIENCE AND HUMANITIES. Cilj programa je razvijanje suradnje između mladih inozemnih istraživača i znanstvenika iz Austrije. Program je namijenjen znanstvenicima s najviše 10 godina istraživačkog iskustva nakon završetka doktorata. Program JESH pokriva putne troškove kao i troškove smještaja tijekom boravka (u trajanju od najmanje 1 mjesec do najviše 6 mjeseci) u razdoblju od početka 2022. do ožujka 2023. godine. Krajnji rok za prijavu je 20. svibanj 2021. Više informacija o programu dostupno je na web stranici  https://stipendien.oeaw.ac.at/stipendien/jesh/, a zainteresirani kandidati mogu poslati svoje upite na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

JESH - program

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa