Međunarodna suradnja

Natječaj za studentsku mobilnost Sveučilišta u Almeriji, Španjolska - ljetni semestar 2020./2021.

Četvrtak, 23 Srpanj 2020 13:58

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Almeriji, Španjolska za jednu (1) studentsku mobilnost preddiplomskog studija u trajanju od pet mjeseci za ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

Prema potpisanom ugovoru studenti prvog studijskog ciklusa koji su upisani u drugu godinu studija se mogu prijaviti na sljedeća studijska područja:

Međunarodna suradnja Opširnije...


Natječaj za Sveučilište Santiago de Compostela - Španjolska za Erasmus+ studentsku mobilnost - ljetni semestar 2020_2021

Utorak, 07 Srpanj 2020 14:37

Otvoren je natječaj za Sveučilište Santiago de Compostela u Španjolskoj, za studentsku mobilnost za ukupno 4 stipendije od kojih 2 preddiplomskog studija u trajanju od 5 mjeseci i 2 poslijediplomskog doktorskog studija u trajanju od 3 mjeseca za ljetni semestar akademske 2020./2021., a sve u okviru Erasmus+ KA107 programa mobilnosti. Navedene mobilnosti se odnose na sljedeća područja:

022 

 07 

08 

Humanities 

Civil Engineering,

Agriculture, forestry 

1st

B1 Spanish

023

0311 

041  

Languages

 Economics 

 Business and administration

07

Chemical Processes

http://www.usc.es/etse/en/node/2297

B2 English,

A1 Spanish recommended

available USC PhD programmes:  

http://www.usc.es/en/perfis/internacional/programas/Erasmus_KA107/estudantes_incoming.html  

3rd

B2 English required;

A2 Spanish recommended

Rok za podnošenje prijava je zaključno 7. rujna 2020.

Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:

 1. Prijavni obrazac (privitak);
 2. CV (privitak);
 3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
 4. Potvrdu o znanju engleskog (B2) ili španjolskog jezika (B1) (privitak);
 5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
 6. Popunjen ugovor o učenju ili plan aktivnosti tijekom mobilnosti (za studente koji se prijavljuju za poslijediplomski doktorski studij) potpisan od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici; (privitak 1), (privitak 2).
 • Preporuka studentima:
 • ukoliko student nema odgovarajući certifikat/ potvrdu o poznavanju engleskog jezika potrebno je kontaktirati koordinatora za međunarodnu suradnju na matičnom fakultetu;
 • za certifikat/ potvrdu o poznavanju španjolski jezik potrebno je kontaktirati našu lektoricu španjolskog jezika gđu. Celiu Jiménez putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;
 • pogledati na sljedećoj poveznici Sveučilišta Santigao de Compostela mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se kao takvi mogli priznati po povratku https://www.usc.gal/en/perfis/internacional/programas/erasmusICM_KA107/erasmusicm_ka107_estudantes_incoming.html;
 • kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.

Uz tekst natječaja priložena je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.

 

CV

Learning agreement

Tablica kriterija za studentsku mobilnost

Plan mobilnosti

Potvrda - Španjolski jezik B1 razina

Prijavni obrazac KA107

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS