Međunarodna suradnja

Natječaj Veleposlanstva Ruske Federacije u BiH za akademsku godinu 2020/2021

Utorak, 19 Siječanj 2021 12:09
Obaviještavamo studente o otvorenom pozivu za prijave za stipendije Ruske Federacije koje se odnose na mogućnost studiranja u Rusiji u akademskoj godini 2021./2022. Poziv je otvoren do 20. veljače 2020., a više informacija se može pronaći na web stranici Veleposlanstva Ruske Federacije u BiH putem sljedeće poveznice https://bih.mid.ru/bs/press_center/news/raspisuje_se_konkurs_ruskih_stipendija_za_2021_2022_akademsku_godinu/.

Međunarodna suradnja Opširnije...


UNESCO- Poziv za dostavu prijava za UNESCO-MAB Young Scientists Award 2021.

Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 15:16

Donosimo obavijest o otvorenom Natječaju za prijavu za UNESCO-MAB Young Scientists Award 2021. namijenjenom mladim znanstvenicima koji se bave interdisciplinarnim istraživanjima.

Više informacija o uvjetima Natječaja može se pronaći u privitku, a priloženi prijavni obrazac također je dostupan na sljedećoj poveznici https://en.unesco.org/sites/default/files/application_form_mab_ysa_2021_en.pdf.

Rok za dostavu prijava za BiH je 15. prosinca 2020.

 

Unesco - obrazac za prijavu

Unesco - dopis

Unesco - info

Međunarodna suradnja Opširnije...


Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael - Ambasada Izraela za BiH - Poziv na predavanje sa kandidatom Izraela za CRPD 2021/24 na temu djeca i osobe sa invaliditetom u obrazovnom sistemu

Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 15:07
Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael i ambasada Izraela za BiH sa sjedištem u Tirani Vas pozivaju na online predavanje na temu djeca i osobe sa invaliditetom u obrazovnom sistemu, na kojem će učestvovati izraelska kandidatkinja za stručni odbor CRPD-a. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 23. novembra 2020. godine, u 17:00 sati po izraelskom vremenu (16:00 u BiH).

Pozivamo Vas da učestvujete na posljednjem online predavanju koji će se održati prije izbora za organizaciju CRPD izraelske kandidatkinje gospođe Odelia Fitoussi. Ministarstvo poslova Države Izrael promovira kandidaturu gospođe Fitoussi za Komitet stručnjaka Konvencije za prava osoba s invaliditetom CRPD-a. Izbori se održavaju 30.11.2020.

Predavanje će se održati u saradnji s UN-om i odjelom Arbel u ministarsvu vanjskih poslova Izraela koji je odgovoran za odnose sa UN-om i međunarodnim organizacijama. Na predavanju će učestvovati predstavnici organizacija za obrazovanje i obuku za djecu i odrasle s invaliditetom. Predavanje će se održati na engleskom jeziku, sa prevodom na znakovni jezik. 

 
Molimo Vas da se registrujete putem ovog linka.
 
Više informacija u priloženoj brošuri koju možete pogledati ovdje.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa