Međunarodna suradnja

Alps Adriatic Master stipendije Alpen Adria Univerziteta u Klagenfurtu

Utorak, 23 Lipanj 2020 10:22

Prosljeđujemo informaciju Veleposlanstva Republike Austrije u Sarajevu o mogućnosti stipendiranja studenta diplomskih studija zainteresiranih za Alpen-Adria Sveučilište u Klagenfurtu od ljetnog semestra 2021. Stipendije su namijenjene studentima koji namjeravaju upisati jedan od diplomskih studijskih programa navedenih u priloženom letku. Stipendija u trajanju od 12 mjeseci sastoji se od mjesečnog iznosa od 650 EUR, jednokratnog iznosa za putne troškove između 135 EUR i 235 EUR te oslobađanja troškova školarine za najviše 5 semestara (ukoliko student redovito ispunjavaju potrebne studijske uvjete). Prijaviti se mogu studenti iz Bosne i Hercegovine. Cjelovitu prijavnu dokumentaciju potrebno je dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do 15. srpnja 2020.

Više informacija o postupku prijave može se pronaći u privitku.

U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća zainteresirani kandidati mogu izravno kontaktirati Ured za međunarodnu suradnju Alpen-Adria-Sveučilišta u Klagenfurtu putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Alps Adriatic Summer Semester

Dopis

Međunarodna suradnja Opširnije...


CEEPUS Scholarship opportunity to attend a summer course for free in Pécs, Hungary - September 3-12, 2020

Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 11:31

Donosimo informaciju mađarskog Sveučilišta u Pečuhu o mogućnostima prijave studenata SUM-a za stipendiju za sudjelovanje na CEEPUS ljetnoj školi o Europskoj Uniji na temu '' Changing Europe – European Changes 2020'', koja se će se održati u razdoblju od 3. do 12. rujna 2020.

Više informacija se može pronaći u privitku ili na sljedećoj poveznici  https://incoming.pte.hu/courses/course/21280-changing-europe--european-changes-2020.

Changing Europe CEEPUS plakat

Tablica Changing Europe

CEEPUS

Međunarodna suradnja Opširnije...


CEE Scholarship Programme of the Deutsche Bundesstiftung Umwelt

Utorak, 16 Lipanj 2020 10:40

Donosimo obavijest o stipendijama Njemačke zaklade za zaštitu okoliša, DBU. Prijave su otvorene do 5. rujana 2020., a odnose se na sve znanstvene discipline.

Više informacija o mogućnostima koje podupire ovaj vid stipendiranja, kao i načinu prijave dostupno je u priloženom letku ili putem poveznice https://www.dbu.de/stipendien_international.

Više informacija u flyerima ispod.

Fellowship flyer-ENG

Fellowship flyer-GER

Međunarodna suradnja Opširnije...


Natječaj za studentsku mobilnost Sveučilišta Santiago de Compostela - Španjolska

Utorak, 12 Svibanj 2020 12:30

Otvoren je natječaj za Sveučilište Santiago de Compostela u Španjolskoj, za studentsku mobilnost za ukupno 4 stipendije od kojih 2 preddiplomskog studija u trajanju od 5 mjeseci i 2 poslijediplomskog studija u trajanju od 3 mjeseca za zimski semestar akademske 2020./2021., a sve u okviru Erasmus+ KA107 programa mobilnosti. Navedene mobilnosti se odnose na sljedeća područja:

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa