FPMOZ upisi

Međunarodna suradnja

Scholarship/ Funding Programs from Korea

Četvrtak, 18 Veljača 2021 15:20

Donosimo informaciju Veleposlanstva Republike Koreje u Hrvatskoj zainteresiranim kandidatima za prijavu na natječaj za stipendiju za diplomski i poslijediplomski studij 2021 Global Korea. Ova stipendija pruža mogućnost stranim studentima da studiraju na visokoobrazovnim ustanovama u Koreji da steknu diplomski ili poslijediplomski akademski stupanj.

Više informacija o stipendiji može se pronaći na poveznici http://overseas.mofa.go.kr/hr-hr/brd/m_9050/view.do?seq=761598. Prijave se trebaju dostaviti do 9. ožujka 2021. do 17,00 sati na adresu Veleposlanstva Republike Koreje u Hrvatskoj. 

Budući korejska akademska zajednica također ima plan u 2021. godini ojačati korejske studije na globalnoj razini pružanjem potpore odgovarajućim projektima pa ukoliko su vaše ustrojbene jedinice zainteresirane za uspostavljanje suradnje između određenih korejskih studija/ fakulteta ili istraživačkih centara povezanih s Korejom, molimo da nam javite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 26.2.0221. Više informacija o korejskim studijama i centrima može se pronaći u priloženoj brošuri.

 

Global Korea Scholarship

Korean Studies Promotion Program

Međunarodna suradnja Opširnije...


Stipendije Vlade Kraljevine Tajland za postdiplomski studij

Četvrtak, 18 Veljača 2021 13:47

Donosimo informaciju o stipendijama Vlade Kraljevine Tajlanda u okviru programa Thailand International Postgraduate Programme (TIPP).

Prijave se podnose Ministarstvu vanjskih poslova BiH, Odjel za međunarodnu, znanstvenu, tehničku, obrazovnu, kulturnu i sportsku saradnju, najkasnije do 25.2.2021.

Više informacija o stipendijama može se pronaći na sljedećoj poveznici  https://tica-thaigov.mfa.go.th/en/index.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Natječaj za odlaznu mobilnost studenata_Erasmus+KA107_Sveučilište u Splitu_2021_2022

Ponedjeljak, 15 Veljača 2021 11:17
Otvoren je natječaj za mobilnost studenta za Sveučilište u Splitu. Natječaj je dostupan je putem poveznice https://www.unist.hr/en/news/natjecaj-za-dolaznu-mobilnost-studenata-omotnica-ipa-bih-mostar-1. Za naše Sveučilište odobrene su dvije stipendije za sva tri ciklusa studijskih programa sljedećih područja koja se mogu pronaći na poveznici https://www.unist.hr/Portals/0/datoteke/Upute%20natjecaja_dolazni%20studenti_Mostar_1.pdf
Zainteresirani studenti svoje prijave šalju do 15.3.2021. izravno Sveučilištu u Splitu, a za sve dodatne upite vezane za Natječaj stojimo na raspolaganju.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Državne stipendije za studiranje na visokoškolskim ustanovama Ruske Federacije za 2021/22. akademsku godinu

Petak, 12 Veljača 2021 14:59

Donosimo informaciju o otvorenom Natječaju za prijave za stipendije na visokoškolskim ustanovama Ruske Federacije za akademsku 2021/2022. godinu.  Više informacija o stipendijama dostupno je na web stranici Veleposlanstva Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini www.bih.mid.ru, kao i na web portalu studirajvani.ba.  Registracija zainteresiranih kandidata omogućena je putem sljedeće poveznice http://edu.rs.gov.ru, a Natječaj je otvoren do 20. veljače 2021.

Stipendije Ruske Federacije

Međunarodna suradnja Opširnije...


"Research in Bavaria" - a new international research marketing initiative

Četvrtak, 11 Veljača 2021 08:25
Cilj ove inicijative je potaknuti interese i mogućnosti mladih znanstvenika, budućih doktora znanosti kao i postdoktoranada kao i gostujućih predavača.
Više informacija o inicijativi dostupno je putem web portala: http://www.research-in-bavaria.deFacebooka: https://www.facebook.com/researchinbavaria ili Twitterahttps://twitter.com/researchbavaria.
Također zainteresirani za studiranje u Bavarskoj na preddiplomskim ili diplomskim studijima također mogu pronaći više informacija na web stranici www.study-in-bavaria.de.

Međunarodna suradnja Opširnije...


Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa